Burası neresi?(İlk hikayem)

Darklaugh

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BÖLÜM 1
Gözlerimi açtığımda güneş henüz yeni doğuyordu.Ama daha tam olarak ayılamamıştım.İyice kendime gelip ayağa kalktım.Neredeydim ben?Bir fikrim yoktu.Tek düşüncem burda hayatta kalmaydı.Etrafıma bakındım.Bir yere sığınmalıydım.Ama nereye İlk önce aklıma mağara geldi ama içinden gelen yarasa sesleri fikrimi değiştirdi.
Bir kulübe yapmalıydım.bunun için Odun lazımdı.İlk önce ağaçları kesmeliydim elimle zorlanarak bir kaç ağacı kestikten sonra kendime bir masa yaptım.ve bu masa ile bir balta yaptım.Artık ağaçları daha kolya kesiyordum yeterince ağaç kestikten sonra kulübeme giriştim.Tamamlama yakın hava kararadı ve kapımıda taktıktan sonra işim bitmişti.O sırada gece oldu etraf çok karanlıkrı evimde korkarak bekliyorudum.O sırada dışarıdan değişik sesler gelmeye başladı bunlar neydi ki? Kapımın üstündeki küçük pencereden dışarı baktım.Olamaz etrafta zombiler kol geziyordu! Ne yapıcaktım?Yavaş yavaş sabah oluyordu.Ve Zombilerin güneşte yandığını gördüm.Bu fırsat diyip evden çıktım.
Baltanın yanına bir tahta kazma yaptım maden bulup silahlanmalıydım.yakında bir mağaradan taş toplamaya başladım.Taş ararken birde şansa kömür buldum.

Arkadaşlar eğer devam etmemi isterseniz devamı gelicek.Eğer hatalı gördüğünüz yerleri söylerseniz düzeltmem daha kolay olur.İyi Oyunlart.İyi Forumlar!