BuzulDünya Mysql Bilen Birini Arıyor, Ayrıca Varsa Builder de Arıyor!

• Konuyu başlatan MinecraftPanelim
  • Başlangıç tarihi
M

MinecraftPanelim

Ziyaretçi
Merhabalar. BuzulDünya'yı duymuş veya duymamış olabilirsiniz (koskoca üst reklam var :D). Bu sunucuya o kadar çok emek verdik ki. Üst reklam 200 TL + 2 domain 40 TL + 1 senelik website hosting 150 TL + CreeperHost Enderman Server aylık 190 TL = 580 TL ilk ay...
Ancak haritamız berbat. Gerçekten profesyonel bir Builder arıyoruz. Spawn'ı ve birçok warp'ı baştan yapacak bir veya birden çok kaliteli kişi olmalı. Ayrıca biz ücretsiz Builder aramıyoruz, bu takımın yapacağı çalışmalara göre ücret ödemeyi planlıyoruz. Mükemmel inşaat yapmalı ve hızlı olmalılar.
Ayrıca site ile servere kayıt ve Paramazing ile otomatik sistem kurulmasını bilen birine ihtiyacımız var. Skype adresim cagilberk.

Alım Hakkında;
İsim:
Soyisim:
Cep Telefonu Numarası (Özelden Atabilirsiniz):
Daha Önce Yapmış Olduğu Yapıların Schematic Listesi (varsa jarlayıp özelden link verin, yoksa da sorun değil çünkü verseniz de vermeseniz de büyük bir teste gireceksiniz):
Skype Adresiniz:
Mail Adresiniz:
Varsa Eklemek İstedikleriniz:

NOT: ALIM FORMUNU [email protected] ADRESİNE GÖNDEREREK BİZİMLE DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ.

Moderatör tarafından düzenlendi:
M

MinecraftPanelim

Ziyaretçi
Ronin ve benzeri Build takımları da aynı formu doldurarak bizimle iletişime geçebilir.

canavar1907

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alım Hakkında;
İsim:M.Enes
Soyisim:Aydın
Cep Telefonu Numarası (Özelden Atabilirsiniz):sonra hallederiz :D
Daha Önce Yapmış Olduğu Yapıların Schematic Listesi (varsa jarlayıp özelden link verin, yoksa da sorun değil çünkü verseniz de vermeseniz de büyük bir teste gireceksiniz):buildim açıkcası iyi deil
Skype Adresiniz:acrosfire
Mail Adresiniz:çok girmem o yüzden vermicem
Varsa Eklemek İstedikleriniz:adminlikte iyim ana komutları biliyorum yeni plugin eklerseniz komutlarını internetten bakarım kolayca öğrenirim
serverinizde bi yetki verirseniz çok memnun kalırım beni bi denerseniz çok güzel olur :D

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende geçen hafta builder aramıştım çoğu gelenler rezaletti bence ingilizcen ve bütçen iyise hypixel build team'e mesaj at ben konuşmuştum ama fiyat konusunda pek fazla anlaşamadığın için olmamıştı paramazing dersen onda sözleşmeli hesabım var halledebiliriz :)

M

MinecraftPanelim

Ziyaretçi
Alım Hakkında;
İsim:M.Enes
Soyisim:Aydın
Cep Telefonu Numarası (Özelden Atabilirsiniz):sonra hallederiz :D
Daha Önce Yapmış Olduğu Yapıların Schematic Listesi (varsa jarlayıp özelden link verin, yoksa da sorun değil çünkü verseniz de vermeseniz de büyük bir teste gireceksiniz):buildim açıkcası iyi deil
Skype Adresiniz:acrosfire
Mail Adresiniz:çok girmem o yüzden vermicem
Varsa Eklemek İstedikleriniz:adminlikte iyim ana komutları biliyorum yeni plugin eklerseniz komutlarını internetten bakarım kolayca öğrenirim
serverinizde bi yetki verirseniz çok memnun kalırım beni bi denerseniz çok güzel olur :D
Sadece Builder alımı yapmaktayız, üzgünüm.
Bende geçen hafta builder aramıştım çoğu gelenler rezaletti bence ingilizcen ve bütçen iyise hypixel build team'e mesaj at ben konuşmuştum ama fiyat konusunda pek fazla anlaşamadığın için olmamıştı paramazing dersen onda sözleşmeli hesabım var halledebiliriz :)
Hypixel mantıklı. Paramazing hesabı var, bana kurulum yapacak biri lazım.

flymango

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ben grafikerim fakat sana bir yardim edeyim Turkiyede sadece sonoyuncu ve 2-3 server bunu kullanıyor yapman gereken son oyuncu ile gayet üsluba dikkat ederk bir konus nasil yapmislar böyle kolayca sense yaparsin. üslub falan dedim cunku abuk subuk uaparsan seni kayda değer saymazlar

son olarak sitenize banner falan logo yapabilirim tatildeyim suan Rusyadayim acaip canim sıkıldı bedava logo yaparım pm at yeter

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. BuzulDünya'yı duymuş veya duymamış olabilirsiniz (koskoca üst reklam var :D). Bu sunucuya o kadar çok emek verdik ki. Üst reklam 200 TL + 2 domain 40 TL + 1 senelik website hosting 150 TL + CreeperHost Enderman Server aylık 190 TL = 580 TL ilk ay...
Ancak haritamız berbat. Gerçekten profesyonel bir Builder arıyoruz. Spawn'ı ve birçok warp'ı baştan yapacak bir veya birden çok kaliteli kişi olmalı. Ayrıca biz ücretsiz Builder aramıyoruz, bu takımın yapacağı çalışmalara göre ücret ödemeyi planlıyoruz. Mükemmel inşaat yapmalı ve hızlı olmalılar.
Ayrıca site ile servere kayıt ve Paramazing ile otomatik sistem kurulmasını bilen birine ihtiyacımız var. Skype adresim cagilberk.

Alım Hakkında;
İsim:
Soyisim:
Cep Telefonu Numarası (Özelden Atabilirsiniz):
Daha Önce Yapmış Olduğu Yapıların Schematic Listesi (varsa jarlayıp özelden link verin, yoksa da sorun değil çünkü verseniz de vermeseniz de büyük bir teste gireceksiniz):
Skype Adresiniz:
Mail Adresiniz:
Varsa Eklemek İstedikleriniz:

NOT: ALIM FORMUNU [email protected] ADRESİNE GÖNDEREREK BİZİMLE DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ.

Paramazing ile baglanti, mysql, php icin ucretli yardim yapabilirim. Skype: yigitq