byBluera - İşi bırakabilirim - Anket - Devam?

Plugin Paketi Yapmayı bırakim Mi?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediklerine Göre Pl Paketin Güzel..
Kimsenin Lafına Bakma Devam Et.
TanerTekin'iin Dediği Gibi
Başka Plugin Paketleride Çıkar Mesela RPG Pl Paketi MMORPG
Eğer RPG Pl Yardım İstersen İsimlerini Veya Linklerini Atarım.
Bayağıdır Rpg Çıkartan Yok Sevilir Bence...

Blue-Rose

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Axitryi sevmem fakat 2011 yılında nedense thelegend nickini hatırlayamıyorum ?? ve 2011 yılında axitrnin kullandığı plugin paketi icindeki authme chestshop faction vs vs.......
hepsi şu an sizin sunduğunuz paketlerdede var hiçbir fark göremiyorum farklı pluginler göremiyorum adam 2011 yılında uğraşmış biraraya getirmiş hepiniz onun taklitcisisiniz. o hangi pluginleri biraraya getirdiyse aynısını kullanıyorsunuz tek yaptığınız .yml editlemek başka ne farkınız varki
2dk girde yabancı faction sunucularına dolaş bakıyım tabi premiumunda yoktur şimdi bir incele sence onlar .ymlmi editlemiş yoksa pluginleri bambaşkamı ?
Nedemek istediğimi anladınmı hepiniz aynı pluginleri bize ısıtıp ısıtıp sunuyorsunuz ama yabancı sunucularda kayıt olma plugini bile başka herneyse
TheLegendin senden ne farkı var biliyormusun onun yaptığı .jar dosyaları içinde konsola yüklenirken yazan ingilizce yazıları TheLegend algılandı yükleniyor tespitlendi gibi sanki o plugini kendisi yapmış gibi editlemesi kendini gülünç duruma düşürmesi.
Tek yaptığı buysa neden tüm pluginerlerin idolü >>TheLegend<<
tek yaptığı buysa neden o kadar insan >>TheLegend<< paketlerini kullanıyorlar
tek yaptığı buysa neden millet >>TheLegend<< e gidip kodlamayı öğrenmek istiyor
tek yaptığı buysa neden forumun en iyisi >>TheLegend<< olarak görülüyor

Tek sebebi var: >>TheLegend<< bu forumun en iyisi. O bunun ustası. Bu camiadaki herkesin idolü, ustası.

>>TheLegend<< bu foruma "Eklenti Yazarlığı" diye bir kavram getirdi.
>>TheLegend<< bu foruma Java diye bir kavram getirdi.
>>TheLegend<< bu foruma hoca oldu.
>>TheLegend<< bu foruma pluginlere saygıyı getirdi ve tüm yazarların, düzenleyicilerin öncüsü oldu.
Ve bunca şeye tek bi cevap veriyor "Bilginin paylaşılmadıkça bir değeri yoktur."

O ADAM BU FORUMUN HOCASI. VE HERKES BUNUN FARKINDA

SİZİN BURAYA GELİP BU ADAMIN YAPTIĞI ONCA ŞEYDEN SONRA BU ADAMIN BİZE SUNDUKLARINDAN SONRA NANKÖRLÜK ETMENİZ ÇOK ÇOK YANLIŞ

Son düzenleme: