Nedir Bu Muz Muhabbeti ?
Bir ara sunucuya yarı sarhoş girip "Ben bir gorilim" muhabbeti başlatmıştım.
Ondan beri "Zindev Gorilmiş saAsdf" olayı biraz meşhur oldu diyelim.
Ara sıra ben bile bu olayı kullanmaktan çekinmiyorum ki gerçekten ne zaman bahsedilse komik bir hal alıyor
Son zamanlarda beni tuzağa düşüreceğini düşünen bir kaç kişi varmış onlar hiç uğraşmasın ben onlara veriyorum tekniği;
Düşünceni ve Görüşünü yorum,Gülmeni ve Eğlenmeni beğeni şeklinde bekliyorum.
Taglist:
@LifeTaker , @Cralios , @Captain_Atalay , @minerkingxx6. , @caglaris , @Cralios , @junior_jo , @hoty_ , @BurnerTroll v.2 , @ikaan , @enesarda , @fly17 , @muhammed1841 , @ByLike77 , @ColdFireTR , @Vienicome , @ZorinTR , @TheCombatPro , @Teknik33 , @Yaratýcý8 , @LuKa , @pasi123 , @BrayJademence , @memet9 , @Datron , @DaxterMorgan , @Assteroidd_123 , @LawlietRyuzaki , @KadirBerk , @NickiOlmayanÇocuk , @Secret_wither , @Thanatos71 , @B38T14 , @Pr1sonsoul , @AlichosTR
Kullanılanlar:
Skin:Bana Ait
Muz Modeli ve Dokusu:Bana ait
Diğer modeller:Bana ait
Kullandığım Rig:Hyper Rig Ultimate
Bir ara sunucuya yarı sarhoş girip "Ben bir gorilim" muhabbeti başlatmıştım.
Ondan beri "Zindev Gorilmiş saAsdf" olayı biraz meşhur oldu diyelim.
Ara sıra ben bile bu olayı kullanmaktan çekinmiyorum ki gerçekten ne zaman bahsedilse komik bir hal alıyor
Son zamanlarda beni tuzağa düşüreceğini düşünen bir kaç kişi varmış onlar hiç uğraşmasın ben onlara veriyorum tekniği;
Düşünceni ve Görüşünü yorum,Gülmeni ve Eğlenmeni beğeni şeklinde bekliyorum.
Taglist:
@LifeTaker , @Cralios , @Captain_Atalay , @minerkingxx6. , @caglaris , @Cralios , @junior_jo , @hoty_ , @BurnerTroll v.2 , @ikaan , @enesarda , @fly17 , @muhammed1841 , @ByLike77 , @ColdFireTR , @Vienicome , @ZorinTR , @TheCombatPro , @Teknik33 , @Yaratýcý8 , @LuKa , @pasi123 , @BrayJademence , @memet9 , @Datron , @DaxterMorgan , @Assteroidd_123 , @LawlietRyuzaki , @KadirBerk , @NickiOlmayanÇocuk , @Secret_wither , @Thanatos71 , @B38T14 , @Pr1sonsoul , @AlichosTR
Kullanılanlar:
Skin:Bana Ait
Muz Modeli ve Dokusu:Bana ait
Diğer modeller:Bana ait
Kullandığım Rig:Hyper Rig Ultimate