Çakmaktaşı yanmıyor :?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Merhaba,
Yaklaşık 2-3 saat'dir çakmak taşını yakmaya çalışıyorum bir türlü yanmıyor bildiğiniz yöntemleri yazarsanız sevinirim WorldGuard'dan bir edit yaptım "wg reload" yazdığım zaman konsolda "Lighter is PERMITED" diyor lighter flint and steel yakma şeyi yani onun permini biliyorsanızda söyleyin .d

FrostForce

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
alev texture de mi sıkıntı mı var acaba alev sesi var mı yada görünmez bir can yakan şey ?

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neler oluyor hayatta :p
Çakmaktaşını yakma permissionu olduğunu sanmıyorum. yağmur yağarken denemiş olmayasın .d

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
./stoplag kodunu mu kullandın,o redstoneyi durdurur,suyun akışkanlığını durdurur.Belki ateşi de söndürebilir.Ama ateş konusunu tam bilmiyorum.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Ayarlarda sorun olması lazım. Bunun yetkisinin olduğunu sanmıyorum.
Veya wgli bir yerdeysen regionları kontrol et.
Şu pluginler ateşi engelleyebilir diye biliyorum: Essentials, WorlGuard, AntiHack, AntiGrief

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bende de aynı sorun vardı essantial confige gir fire diye bir şey var onu aç ve flint and steel yaz onuda aç :)

AkanCe Tarafından Gönderildi

HakanGuzelgulgen

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Bir PvP Sunucusu İse Tüm WG'Leri Silip AntiBlockBreaker Yüklemeni Öneririm Eğer Değilse Essentials >> Config flint-fire : true Yapmayı Dene.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Öncelikle Bir PvP Sunucusu İse Tüm WG'Leri Silip AntiBlockBreaker Yüklemeni Öneririm Eğer Değilse Essentials >> Config flint-fire : true Yapmayı Dene.
WorldGuard yazdığım eklentiler için gerekli o olmazsa olmaz Essentials'ı kurmadığımda skript çoğu şeyi çalışmıyor "ping,para" gibi