mehmettaskin
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Konuyu açmasaydın daha iyiydi bence nerden nereye gelmiş
Bi forumdan kaybol yoksa kavga çıkarıcam artık cidden ?Eşekler dışında da farklı hayvanlara da ilgi duyuyorumhele hayvanat bahçelerinde ki hayvan çeşitliliğinden dolayı oradaki tuvaletlerde defalarca mutluluktan kustum
![]()
Konuyu açmadan evvel böyle bir şey olacağını nereden bileyim?Konuyu açmasaydın daha iyiydi bence nerden nereye gelmiş
Kardeşim biraz yavaş.Yalnız konunun içine ettiniz HA!
Ağzımı bozayım mı? Yoksa konudan def olur musunuz?
@DarqKnife Lütfen şu üyeyle ilgilenin artık biz üyelerin burasına kadar geldi.Çıkar bakalım kardeşim![]()
Tamam sansür'ü kaldırırımNiye beni Sansürledin ünlü olurdum
Zaten günlük işlerim ters gitmiş bi forumda kafa dağıtıyım dedim artık hakaret etmemek için zor tutuyorum kendimi.Bu adam yüzünden uyarı kasıcak forum
Mitolojik cömert eşek tanrıları ?Kavga çıkaran ben değilim kardeşimHer şey senin güzel olmadan dolayı oldu mitolojik cömert eşek tanrıları sana bunu bahşetmiş ama sen çok nankör davranıyorsun kardeşim çook! Ben iyi huylu tarafım
![]()
Sen Merak Etme Kişiyi Profilden Rapor Etme Gelsinde Ozaman Görüşücez Bakalım Böyle Düşünebilecenmi ... Hatta Belki İnsanların Neden Senden Tiksindiğinide Anlarsın"@Hayvankatili"Kavga çıkaran ben değilim kardeşimHer şey senin güzel olmadan dolayı oldu mitolojik cömert eşek tanrıları sana bunu bahşetmiş ama sen çok nankör davranıyorsun kardeşim çook! Ben iyi huylu tarafım
![]()
mitolojik cömert eşek tanrıları?Kavga çıkaran ben değilim kardeşimHer şey senin güzel olmadan dolayı oldu mitolojik cömert eşek tanrıları sana bunu bahşetmiş ama sen çok nankör davranıyorsun kardeşim çook! Ben iyi huylu tarafım
![]()