Canavarların Gelmemesini Engellemek..

MacWin

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben kendi serverimi kurdum haritayı felan ayarladim fakat bakiyorum (örn: market'te canavarlar geziniyor.) yani size sormak istedigim canavarların markete gelmesini nasıl önlerim? (Lütfen ACİL YARDİM)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
/region define "market" yapmissindir büyük ihtimal bu wg lediğin alanı flaglaman gerek wg ismine göre şunları yaz;

/region flag "wgismi" mob-spawning deny (mob dogmasini engeller o alandaki)
/region flag "wgismi" mob-damage deny ( moblarin oyunculara saldirsalarda canini götürmesini engeller)
/region flag "wgismi" creeper-explosion deny (creeper patlayınca alan zarar görmez)
/region flag "wgismi" tnt deny (tnt patlayinca alan zarar görmez)
/region flag "wgismi" pvp deny (alanda pvp kapanir)

bunlar temel flaglar daha cogu için mincraf wikiye bakabilirsin
Evet ancak önce market alanını tahta balta ile seçip;
1- //expand vert yazmalısın.
2- //region define market yaz. (Kullanıcılar markete blok koyamayacak ve kıramayacak.)
3. //region flag market mob-spawning deny (Moblar spawn olmayacak yumurta ile sag tıklasanız bile.)
4- //region flag market mob-damage deny (market kapısından içeri giren moblar market içindeki playerlere dokunamaz)

MacWin

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Evet ancak önce market alanını tahta balta ile seçip;
1- //expand vert yazmalısın.
2- //region define market yaz. (Kullanıcılar markete blok koyamayacak ve kıramayacak.)
3. //region flag market mob-spawning deny (Moblar spawn olmayacak yumurta ile sag tıklasanız bile.)
4- //region flag market mob-damage deny (market kapısından içeri giren moblar market içindeki playerlere dokunamaz)
Çok Teşekkür ederim :)

Ulquiorra Schiffer

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu yanlış yere açılmış ve güncelliğini kaybetmiş. Arşive taşıyorum. Eğer tekrarlarsanız uyarı puanı alabilirsiniz.