CandyMC / Rezillik Abidesi!

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başlıyorum bakalım :)
Rezil Sunucu: CandyMC

1. SS
Açıklama: Bu "YEE" Diyen arkadaş, Kurucu NiqhtRide'nin kardeşidir ve "VIP"tir, ilginç.

2. SS
Açıklama: Bu "Sinir oluyom bu bebelere ya" diyen, Sunucu Admini, Kendisi Asuscraftın eski adminlerinden.

3. SS
Açıklama: Bu Kısacası: "Serveri Bırakıyorum, Siz de bırakın." diyen arkadaş Sunucunun 40 TL Para karşılığında VIP Sattığı PlatinVIP Oyuncusudur.

4. SS
Açıklama: ItsJerry, Yasin96'dır, Yasin96'nın yan hesap IIxGriimZII, Bu kişi vip ve yasin96 ile ip adresleri aynı!

5. SS
Açıklama: Buda sunucunun bir oyuncusu, Susturulmuş ve bu şekilde sesini duyurmak istiyor.

6. SS
Açıklama: Bu iki arkadaş, Kuzenler ve Küfür ediyorlar, Buyrun.

7. SS
Açıklama: Buda 11 yaşında bir Mod, Atar yapıyor Oyunculara.

8. SS
Açıklama: Bu da hackını kabul eden bir oyuncu.

9. SS
Açıklama: Burada eco give komutu ile 7.SS'de bulunan mod'dan tam 300M para aldılar.

10. SS
Açıklama: Oh oh oha! Moderatör vs mi dedi?

11. SS
Açıklama: Bu kim mi dersiniz, DenemeRehber! Görünüşe göre sinirli ve küfrediyor, Yanlız şöyle bir şey vardır ki Rehberler sakin olmalıdır sinirlerine hakim olmalıdır, küfür etmemelidirler, Birde UstaRehbere küfür, Kendi üstüne küfür!

12. SS
Açıklama: Vay bebe m*l demiş m*l olmuş! Heyy, Mod olmadan önceki son kare! El salla Emir789.!

Moderatör tarafından düzenlendi:

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oha adam serverün açıklarını bulmussun ama bence önce admine sölesen hepsine ban atar ip ban sonra daha kaliteliye cevirebilir ve o faction için bir skript yazıcam 1 dkda bir klan kurmalarını yapıcam :D

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
O Hesaplara Senin Girdiğin Çok Belli Benim Şifremi Değiştirip Oyuna Girmişsin O Hesaplara Girmediğin Ne Mağlum
Sana Güvenip Yetki Verdim Sen İse Böyle Çok Afedersin Ama özür dilerimlik Yapıyorsun
O Hesaplarada Senin Girmediğin Ne Mağlum ?

Senin Kadar Çok Özür Dileyerek Diyorum Allah Korkusu Olmayan Birisi Hayatımda Hiç kimseyi Görmedim !!!

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O Hesaplara Senin Girdiğin Çok Belli Benim Şifremi Değiştirip Oyuna Girmişsin O Hesaplara Girmediğin Ne Mağlum
Sana Güvenip Yetki Verdim Sen İse Böyle Çok Afedersin Ama özür dilerimlik Yapıyorsun
O Hesaplarada Senin Girmediğin Ne Mağlum ?

Senin Kadar Çok Özür Dileyerek Diyorum Allah Korkusu Olmayan Birisi Hayatımda Hiç kimseyi Görmedim !!!
Kimin çarına girdiğimin önemi yok, Kimin ne dediğinin önemi vardır, Bu ssleri oyundan görebilirsin, Yetkililerini iyi seç sen.

DamRISH

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
1. @__NiqhtRide__ Crafted haklı ... Bir server kurarken herhangi bir yetkili kişinin hatasını farkettiğin anda uyaracaksın ,halla devam ediyorsa onu kovacaksın kusura bakma deyip gideceksin daha iyi insanlar arayacaksın .Bak ben bu kadar zaman Moderatör oldum Admin oldum okadar şey oldum ama çalıştığım ekipte 1 hata yapan insan yoktu küfür bile etmiyorlardı temiz ekiplerdi .Sebebi ise serveri kuran kişi 1 hatayı kabul etmiyordu ve çok yumuşak dille konuşuyordu ... Anlıyorum iyi niğetin ile atmıyorsunda , yani böyle devam ederse ya kendini kurtarmaya bakıcan onlarca şikayetten yada batmakta olan "Batmakta derken henüz geç değil" serverini... Aynen burada gördüğün gibi

2. @Crafted Bak yaptığın doğruda demiyorum yanlışta ... İyi noktalara değinmişsin hemde çok iyi noktalara ama bi server yetkilisi ile bir görüs bunları konuş uyar ilk ... Bak okadar sana yetki vermiş güvenip bunu yapmıyacağını düşünerek kendisine söylemeni bekliyor belkide yanlışmıyım ? Adam hayır böyle iyi dese bile çok sert çıkışmıssın biraz yumuşak dille paylaş böyle şeyleri yoksa kavga çıkıyor... Cidden harbiden rezil şeyler yakalamışsın ama bir kamu ile paylaşmadan önce görüş sonra boşuna adamda üzülecek.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1. @__NiqhtRide__ Crafted haklı ... Bir server kurarken herhangi bir yetkili kişinin hatasını farkettiğin anda uyaracaksın ,halla devam ediyorsa onu kovacaksın kusura bakma deyip gideceksin daha iyi insanlar arayacaksın .Bak ben bu kadar zaman Moderatör oldum Admin oldum okadar şey oldum ama çalıştığım ekipte 1 hata yapan insan yoktu küfür bile etmiyorlardı temiz ekiplerdi .Sebebi ise serveri kuran kişi 1 hatayı kabul etmiyordu ve çok yumuşak dille konuşuyordu ... Anlıyorum iyi niğetin ile atmıyorsunda , yani böyle devam ederse ya kendini kurtarmaya bakıcan onlarca şikayetten yada batmakta olan "Batmakta derken henüz geç değil" serverini... Aynen burada gördüğün gibi

2. @Crafted Bak yaptığın doğruda demiyorum yanlışta ... İyi noktalara değinmişsin hemde çok iyi noktalara ama bi server yetkilisi ile bir görüs bunları konuş uyar ilk ... Bak okadar sana yetki vermiş güvenip bunu yapmıyacağını düşünerek kendisine söylemeni bekliyor belkide yanlışmıyım ? Adam hayır böyle iyi dese bile çok sert çıkışmıssın biraz yumuşak dille paylaş böyle şeyleri yoksa kavga çıkıyor... Cidden harbiden rezil şeyler yakalamışsın ama bir kamu ile paylaşmadan önce görüş sonra boşuna adamda üzülecek.
Yetkimi aldıktan sonra adam gibi görüşmeye çalıştım kendisi yanaşmadı, sordum ki neden yetkimi aldın söylemedi bile.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Türk sunucuların çoğu böyledir,hiç biri adam akıllı server kuramaz. Özellikle factionları söylesem o kadar rezil bir türk milleti görürsünüz ki türk olmaktan çıkarsınız bakın o kadar konuşuyorum. Açıkcası : HİÇ ŞAŞIRMADIM. Ve galiba konuyu hortlattım .s Dimi D:
Suan biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama bazı arkadaslara güvendik ve o arkadaş bizim hesaplara girip böyle saçma sapan işler yaptı yani bi olayı tam olarak anlamadan lütfen konuşmayin