Cansız Olma Ve Blok Listesi Olan Mod

eferoti12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben efe forumda yeniyim bir konu açtım ilk önce minecraftı açın son singleplayer a tıklayın ve sonra harita oluştur diyin ve modunuzu creavite ye alın ve cansız ve blok listeli oldun kılıç ve set gibi şeylerde vardır listede bide yumurtalar var kemik tozu var minecard var ray var kemik tozu var kemik var çakmak var

eferoti12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben efe forumda yeniyim bir konu açtım ilk önce minecraftı açın son singleplayer a tıklayın ve sonra harita oluştur diyin ve modunuzu creavite ye alın ve cansız ve blok listeli oldun kılıç ve set gibi şeylerde vardır listede bide yumurtalar var kemik tozu var minecard var ray var kemik tozu var kemik var çakmak var

eferoti12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
creavite mod a cansız oluyoruz canımız yok ve e ye tıkladığımızda bir menü çıkar onda bir sürü seçeneğimiz var mesela zır diamond gold elmas ray kılıç gibi şeyler var işte hepsi bu

eferoti12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben böle oluyomuş diye şaşırdım ilk kez böle mod a minecraft oynadığım için bunu yazdım

K

_-KraliyeT-_

Ziyaretçi
Adam minecraftın ilk gününde creative oynamış mod sanıp bizimle paylaşmak istemiş ne var yani arşive taşınır olur biter!!!

minecraft survival

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler arkadaş çok büyük değildir büyük ihtimal ki böyle bir şey düşünmüş ama forum ortamında böyle dalga deniz :D arkadaşlarımızın da olduğunu bilmiyormuş tabii.