Catwang l Degirmen ME (Medieval) l I'm Back.

Catwang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba İnsanlik...
Bugünden itibaren geri dönmüş bulunmaktayim hazir geri dönmüşken bir çalışma paylaşayim dedim..Bunuda sizlere sunmak istedim.
Eleştirilere açığım yaklaşık 25 dakkada yapildi.(Aralıksız).Resimler'e geçelim sizi yormadan.

Iyi Forumlar...
Yakında Krallık (Kingdom) Yapitlarimi Paylasicam Hayirlisiyla :)
Texture: OzoCraft

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Tek Olmayan Pervanesi :D Güzel Olmuş Çok Genede
Edit : Nasıl Bir Cümle Kurmuşum Kendimden Utandım :D

Son düzenleme:

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm ama bunu biryerde gördüğümü düşünüyorum.Hem bu değirmen bile değil sen yaptıysan bile yaptığın şeyi bilmelisin.Fantasy bir ev yani belli bu.Sen yapmış olsan bile yukarı çok düzenli çıkmış bence dah akarmaşık olması hoş gözükebilr.Bakalım alıntımı değilmi.Sana güvenemedim.Kullanıcı adı geçmişinde Scplyh var.Son konularının hepsi alıntıydı nerdeyse bildiğim kadarıyla :D.Bu arada 25 dakikada güzelmiş.Dizaynı 25 dakikada biter bunun :D

Catwang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm ama bunu biryerde gördüğümü düşünüyorum.Hem bu değirmen bile değil sen yaptıysan bile yaptığın şeyi bilmelisin.Fantasy bir ev yani belli bu.Sen yapmış olsan bile yukarı çok düzenli çıkmış bence dah akarmaşık olması hoş gözükebilr.Bakalım alıntımı değilmi.Sana güvenemedim.Kullanıcı adı geçmişinde Scplyh var.Son konularının hepsi alıntıydı nerdeyse bildiğim kadarıyla :D.Bu arada 25 dakikada güzelmiş.Dizaynı 25 dakikada biter bunun :D
Hepsimi? Aslinda O Yaptigim Kuleleri Castlelarla Birleştirip Yapmiştim Alinti Dediniz Sustum.Seninde Alintilarin Var Hatta Ronin'den Droshe'nin Yapitini Çaldıgını Hatirliyorum.Hadi Bakalım Alıntımı Degilmi Bul:) Ayrica Bakiyorumki Egonu Hala Yenememissin Eger Böyle Devam Edersen İnsanlari Suçlamaktan Agir Bir Rapor Yiyeceksin:)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben suçlamıyorum ki.Şuanda sadece inanamıyorum san nedense diyorum ama ben senin luan yaptığım gibi hep inkar etmedim sonra yerimi bildim alıntı yaptım dedim.Ama aynı yapıyım görsellerde gördüm.Hatta e hatta drosheden ilham adlım sadece.Aynısı değildi.Ve evet yine hepsiydi. @metinzeki arkadaşımız hepsini bulmuştu sağolsun.

Catwang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben suçlamıyorum ki.Şuanda sadece inanamıyorum san nedense diyorum ama ben senin luan yaptığım gibi hep inkar etmedim sonra yerimi bildim alıntı yaptım dedim.Ama aynı yapıyım görsellerde gördüm.Hatta e hatta drosheden ilham adlım sadece.Aynısı değildi.Ve evet yine hepsiydi. @metinzeki arkadaşımız hepsini bulmuştu sağolsun.
İnanamiyorsan uzatma ve sus konumu kirletmene hakkın yok. :)

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu adamin actigi her konuda kavga var :D neyse guzel olmus :)

But first let me check a #selfie