CeylanNetwork, Alımlar tam gaz devam ediyor!

TGRDesing

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba , epeydir planladığımız , yapacağımızı umduğumuz bir plan vardı , Bu sunucuda bütün yetkililer Türkçe'yi Güzel Ve Etkili En Önemlisi Kısaltma Kullanmadan Çalışacak ,
8GB Sunucumuzu Aldık , Yükseltmek Kaidesi İle. Ve yarın başlıyoruz ! ÖNEMLİ OLANLAR -->AKTİFLİK/HOŞGÖRÜ/DENEYİM<-- Ben Bu özellikleri taşıyorum diyorsan formu doldur [Örneğin Aktiflik Saatini Yalan,Yanlış Veren Bir Yerden Sonra Atılıyor Kurallar Katılınca Anlatılacak]

Alım Formu[KISA VE SAÇMA OLANLARA YAZI DAHİ YAZMAYACAĞIM.]

İletişim Adresim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(TIKLA )
Discord : KadirCYLN #6187
İsim Soyisim:

Kendinizi Tanıtın[tam manası ile uzun tutun] :
Neden Siz :
Neden Biz :
Sunucuya katacağınızı düşündüğünüz şeyler:
Tecrübeleriniz:
Sunucuda olması gerekenler:
Yaşınız:
AKTİFLİK SÜRENİZ:

sewrose

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Neden Siz : iyi olacağımı olduğum için ben
Neden Biz : siz bana daha yakın olduğunuz için
Sunucuya katacağınızı düşündüğünüz şeyler: eğlence katacağımı düşünüyorum
Tecrübeleriniz: rehber pluginer skripter dışında her şey de tecrübeliyim
Sunucuda olması gerekenler: sw ye girmedim yazarım sonra
Yaşınız: 13
AKTİFLİK SÜRENİZ: 5 6 saat

kısacası ben eğlenceli herkese saygılı ve dürüst birisiyim birisi beni zorlamadıkça küfür etmem orta okula gidiyorum

OuzhanDemir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendinizi Tanıtın: Hoşgörülü saygılı ve Türkçe'ye özen gösteren biriyim.Daha önce birçok sunucuda rehberlik ve reklamcılıktan moderatör ve mimarlığa yükselmişliğim veya direkt olarak OP yetki almışlığım var.Yaklaşık 7 senedir Minecraft oynuyorum.Oyun hakimiyetim çok yüksektir.
Neden Siz: Güzel soru.Ama cevap yok :D
Neden Biz : Sunucunuzun gerçekten güzel olacağını düşünüyorum.
Sunucuya katacağınızı düşündüğünüz şeyler: Gerçekten harika yapılar tasarlayabilirim.Rehberlik konusunda; Sunucu ile ilgili bilgi sahibi olduğum an(Kısa sürer) herkese o bilgileri yayabilirim.
Tecrübeleriniz: Birçok sunucuda rehber ve reklamcı oldum.Yükselip moderatör ve mimar olmuşluğum var.
Sunucuda olması gerekenler: İyi bir harita ve plugin paketi varsa zaten o sunucu harikadır.
Yaşınız: 14
AKTİFLİK SÜRENİZ: Hafta içi: Salı ve Perşembe günü hariç akşam 10'a kadar. Salı ve Perşembe günü akşam 7'ye kadar.Hafta sonu: Ne kadar istersen
Ad: Oğuzhan Demir
Nickname: MutsuzOyuncuX(Pre)