SelimAkoguz
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Chestcommands da oyuncunun rütbesini nasıl gösterebilirim acil yardım lütfen
chestcommands dan oyuncunun grubunu göstercem mesala holographic displays de {groups} mu neydiNasıl yani? tam anlayamadım biraz açıklarsanız yardımcı olabilirim
Chestcommands da oyuncunun rütbesini nasıl gösterebilirim acil yardım lütfen
ChestCommands özellik bakımından kısıtlı bir plugin onun yerine DeluxeMenus kullanabilirsin.
Bu isteğinizi DeluxeMenus'den çok basit bir şekilde yapabilirsiniz. DeluxeMenus'ün 1.10.5 versiyonunu indirin.
Malesef ChestCommands ile yapamaz, yapılıyorsa da ben hiç görmedim.Doğru Söylüyorsun. Ama DeluxeMenus'ün Kullanımı Biraz Zor. Chestcommands da Bunu PlaceholderAPI İle Yapa Bilir.
Malesef ChestCommands ile yapamaz, yapılıyorsa da ben hiç görmedim.
Deneyip görebilirsiniz, çalışmaz...Her Pluginin PlaceholderAPI de Kendinin Placeholderleri Var (Bazıları İstisna Olmakla) Mesela Kullandığı Plugin GroupManager İse PlaceholderAPI den Vaultu İndirip %vault_rank% İle Oyuncunun Rankını Göstere Bilir.
Deneyip görebilirsiniz, çalışmaz...
aternos kullanmıyorum spigotdan bir indirip bakarım ama tam anlamadım detaylı bir şekilde söylermisiniz kusura bakmayın rahatsız ediyorumSiz Daha Iyi Bilirsiniz Tabikide Ama Ben Oyle Biliyordum.
@SelimAkoguz Sanada Tavsiyem Deluxemenus Kullan. Bu Plugin Aternos'da da Var.
evet deluxemenus kullanmanızı tavsiye derim daha kaliteli bir pluginChestCommands özellik bakımından kısıtlı bir plugin onun yerine DeluxeMenus kullanabilirsin.
Bu isteğinizi DeluxeMenus'den çok basit bir şekilde yapabilirsiniz. DeluxeMenus'ün 1.10.5 versiyonunu indirin.