ChestShopa Benzer Pluginler

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sunucumda sürekli lag oluyordu toplite pluginini kurdum

Chestshop çok lag yapıyor onun yerine hangi plugini kullanabilirim

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ChestShop lag mı yapıyor ? Emin misin ? Sadece o pluginle açıp denesene lag yapıp yapmadığını veya güncel bir sürümünü yükle
Bende sizin gibi şaşırdım fakat sürekli bu çıkıyor karşıma 27 kişiyken bak birde

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chestshop un nasıl lag yaptığını anlayamadım kardeşim ? bence ondan değildir bi arıza vardır ondan olsa bile şu an chestshop benzeri başka bi plugin kullanmanı önermem.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu hangi plugin ? Merak ettim de :D Bir de güncellemeyi denedinmi sunucu sürümü kaç ? Link atayım
Harbiden o çok iyi pluginmiş.

Sunucu sürümünü ve chestshop sürümünü güncelle.İlla kullanmayacağım diye inat ediyorasan essentialsın kendi marketini kullan.O kötü diyorsan HoloShop kullan.O paralı diyorsan burayı terket.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chestshop un nasıl lag yaptığını anlayamadım kardeşim ? bence ondan değildir bi arıza vardır ondan olsa bile şu an chestshop benzeri başka bi plugin kullanmanı önermem.
Tavsiyen için teşekkür ederim :)

Harbiden o çok iyi pluginmiş.

Sunucu sürümünü ve chestshop sürümünü güncelle.İlla kullanmayacağım diye inat ediyorasan essentialsın kendi marketini kullan.O kötü diyorsan HoloShop kullan.O paralı diyorsan burayı terket.
Para sıkıntı değil :) fakat sunucu sürümünü güncellemem 1.7.2 olarak bırakırım büyük ihtimal

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.X Çok eskidi be kardeşim.Spigot 1.8/1.7 yap bari.
Sunucumda quests Npc gibi pluginler var
ve bu yakın zamanlarda crash client diye bir şey çıktı onun için paperspigot gerekir

fakat paperspigotta çok kasıyor bu yüzden hala craftbukkit kullanıyorum.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sunucumda quests Npc gibi pluginler var
ve bu yakın zamanlarda crash client diye bir şey çıktı onun için paperspigot gerekir

fakat paperspigotta çok kasıyor bu yüzden hala craftbukkit kullanıyorum.
NPC Plugini basit ben onu türkçeleştirip size sunacağım spigot için.Quests spigotta oluyor.Ben biliyorum.(Sadece demiyorum)

HappyPvP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O sohbetteki ram kullanımını gösteren plugin/skript nedir öğrenebilirmiyim