Lütfen Mesaj kasma güzel kardeşim bende biliyorum etiketlemeyi zahmet etme sağolBilmem. Birazdan buraya birilerini etiketlerim.
Yardım etmek için boş mesaj değil bu! (yoksa öylemi)
Bende sizin gibi şaşırdım fakat sürekli bu çıkıyor karşıma 27 kişiyken bak birdeChestShop lag mı yapıyor ? Emin misin ? Sadece o pluginle açıp denesene lag yapıp yapmadığını veya güncel bir sürümünü yükle
Bi güncelleyeyim en iyisiÖncelikle bu hangi plugin ? Merak ettim de Bir de güncellemeyi denedinmi sunucu sürümü kaç ? Link atayım
Harbiden o çok iyi pluginmiş.Öncelikle bu hangi plugin ? Merak ettim de Bir de güncellemeyi denedinmi sunucu sürümü kaç ? Link atayım
Tavsiyen için teşekkür ederimChestshop un nasıl lag yaptığını anlayamadım kardeşim ? bence ondan değildir bi arıza vardır ondan olsa bile şu an chestshop benzeri başka bi plugin kullanmanı önermem.
Para sıkıntı değil fakat sunucu sürümünü güncellemem 1.7.2 olarak bırakırım büyük ihtimalHarbiden o çok iyi pluginmiş.
Sunucu sürümünü ve chestshop sürümünü güncelle.İlla kullanmayacağım diye inat ediyorasan essentialsın kendi marketini kullan.O kötü diyorsan HoloShop kullan.O paralı diyorsan burayı terket.
1.7.X Çok eskidi be kardeşim.Spigot 1.8/1.7 yap bari.Tavsiyen için teşekkür ederim
Para sıkıntı değil fakat sunucu sürümünü güncellemem 1.7.2 olarak bırakırım büyük ihtimal
Sunucumda quests Npc gibi pluginler var1.7.X Çok eskidi be kardeşim.Spigot 1.8/1.7 yap bari.
NPC Plugini basit ben onu türkçeleştirip size sunacağım spigot için.Quests spigotta oluyor.Ben biliyorum.(Sadece demiyorum)Sunucumda quests Npc gibi pluginler var
ve bu yakın zamanlarda crash client diye bir şey çıktı onun için paperspigot gerekir
fakat paperspigotta çok kasıyor bu yüzden hala craftbukkit kullanıyorum.
spigotta çalışması için citizensin citizenssocial pluginin yüklenmesi gerektiğini duydumNPC Plugini basit ben onu türkçeleştirip size sunacağım spigot için.Quests spigotta oluyor.Ben biliyorum.(Sadece demiyorum)
Yalan.Ben onsuz yaptım oluyor.spigotta çalışması için citizensin citizenssocial pluginin yüklenmesi gerektiğini duydum
nasıl peki söyler misinizYalan.Ben onsuz yaptım oluyor.