Chypie's Ajdarha

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boynu kırılmış gibi birden mi dönüyor resimde mi öyle gözüküyor anlayamadım

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Hemm.Hala elime somut bir kanıt geçmemiş olsa bile(kendim için diyorum) skypedeki konuşma üzerine ikna oldum diyebiliriz.
İkna olma sebebim konsept aldıkları tasarımları incelememden kaynaklı:
Tasarım Sahibi:chevsy
Kafa örnek alınmış

Tasarım Sahibi:gyrfalcon65
Gövde Örnek Alınmış:

İkisini birleştirecek hayal gücüne sahip misin bilmiyorum fakat ben yaptığımda bu çalışmada ki ejderha kesinlikle ortaya çıkıyor.
Bu yüzden ikna oldum.

Ronin sana göre kötü mü,iyi mi bilmiyorum fakat bana göre yetenekli olduğu kesindir.
Yani beni bile binvox kullandığını düşündürecek kadar etkilemiş bir gruptan bahsediyoruz burada.
Grubun tamamını bilemem fakat bunu yapan mimar tam bir şaheser çıkartmış.
Yani bilgisayar modellerini minecraft objelerine çevirebilen bir programla kendini yarıştırabilecek düzeye ulaşmış yetenekli bir mimardan bahsediyoruz.

Dediğim gibi,Ronin iyidir,kötüdür bilmiyorum fakat bu kadar yetenekli bir mimara sahipse Roninle de aşık atacak Mimar yada Mimar Grubu tanımıyorum.

Fakat özür dilemiyeceğim:creeper:
Buradaki resimler tam anlamıyla ejderi ortaya çıkartmıyor tabi ki kendi fikirlerini de ekledi zaten fark açık böyle bir yorum atman skypedeki konuşmadan sonra sevindirici :)

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hemm.Hala elime somut bir kanıt geçmemiş olsa bile(kendim için diyorum) skypedeki konuşma üzerine ikna oldum diyebiliriz.
İkna olma sebebim konsept aldıkları tasarımları incelememden kaynaklı:
Tasarım Sahibi:chevsy
Kafa örnek alınmış

Tasarım Sahibi:gyrfalcon65
Gövde Örnek Alınmış:

İkisini birleştirecek hayal gücüne sahip misin bilmiyorum fakat ben yaptığımda bu çalışmada ki ejderha kesinlikle ortaya çıkıyor.
Bu yüzden ikna oldum.

Ronin sana göre kötü mü,iyi mi bilmiyorum fakat bana göre yetenekli olduğu kesindir.
Yani beni bile binvox kullandığını düşündürecek kadar etkilemiş bir gruptan bahsediyoruz burada.
Grubun tamamını bilemem fakat bunu yapan mimar tam bir şaheser çıkartmış.

Yani bilgisayar modellerini minecraft objelerine çevirebilen bir programla kendini yarıştırabilecek düzeye ulaşmış yetenekli bir mimardan bahsediyoruz.

Dediğim gibi,Ronin iyidir,kötüdür bilmiyorum fakat bu kadar yetenekli bir mimara sahipse Roninle de aşık atacak Mimar yada Mimar Grubu tanımıyorum.

Fakat özür dilemiyeceğim:creeper:
Saol iltifatların için