Chypie's Ajdarha

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Binvox nasıl kullanılılr bir gösteriyim.

Modelin RESMİNİ buldum kendisini değil.Fakat sende artık tartışmadan çok bir dadanma olayı var ki bunun forumda cezası da var.
Modeli at buraya haydi ha bir de web sitesiyle birlikte nerden bilelim senin modellemediğini :)

Son düzenleme:

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Binvox nasıl kullanılılr bir gösteriyim.

Modelin RESMİNİ buldum kendisini değil.Fakat sende artık tartışmadan çok bir dadanma olayı var ki bunun forumda cezası da var.
Direk benle iletişime gçermisin benimle muhattap olmadan emeğime saygısızlık ediyosun modeli kendi ellerinle modelliyene kadar seninle tartışalım mı onu mu istiyosun

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu nasıl bir tartışma? :olgun: 1 adamı 2 kişi ezmeye çalışıyor biri sıkmaya çalışıyor adamın tartıştığı kişi ise yeterince mesaj atamıyor.:ha:

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bu nasıl bir tartışma? :olgun: 1 adamı 2 kişi ezmeye çalışıyor biri sıkmaya çalışıyor adamın tartıştığı kişi ise yeterince mesaj atamıyor.:ha:
Yeterince kanıt değil hiç kanıt olmadan bir insana bulaşırsa hepimiz tepki gösteririz. Şimdi de acındırmaya kalkmayın

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendisine söyledim skype gelirse adam akıllı 1v1 konuşucaz.Ordaki konuşmaları buraya atarım sorunda değil.Burda 3 kere sormama rağmen görmezden geldi.Eğerki yerde gelirse orda ne diyecek merak ediyorum

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Kendisi şu an ejderi modelliyor da olabilir 2 dakika önce bakmış konuya en son ve cevap atmamış (atamamış). Web siteyle beraber atarsa memnuniyetle karşılarız bu arada kendisini skypeden ekledim fakat cevap vermedi köşeye sıkışınca neyse..

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yeterince kanıt değil hiç kanıt olmadan bir insana bulaşırsa hepimiz tepki gösteririz. Şimdi de acındırmaya kalkmayın
Kimlerden bahsediyorsun
Burda haksız olan Professional
Kendisine söyledim skype gelirse adam akıllı 1v1 konuşucaz.Ordaki konuşmaları buraya atarım sorunda değil.Burda 3 kere sormama rağmen görmezden geldi.Eğerki yerde gelirse orda ne diyecek merak ediyorum
Az sakin lan 4 kişi cevapladı. :olgun: sizinle tartışılmaz 1 vs 4 çok kötü adama zaman tanıyın.
@cbg2002 Kimin haklı olup olmadığını tartışma sonunda göreceğiz tartışma ortasın da belli olmaz bunlar.