Chypie's Ajdarha

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yaptığınız şey savunma değil çirkeflik.Ağzınızı toparlayın.
Ben birden birşeyi araştırmadan bir işe girmem. @Tario76 , @Tario76_ birde sen inceler misin bu modeli ? Sence binvox var mı ?
Bana göre var çünkü;
-Model boyutu 16'lık gibi duruyor.
-Bana verdikleri yapım aşması resmi ejderhanın yarısında kesilmiş halinin üstünde bir sphere var.Sphere'yi ve kanat sphere'lerini yoksayaraksak ortadan kesilmiş bir binvox modeli gibi duruyor.
-Modelin kapanış bölümleri tam binvox modellerine benziyor.Yani 5 bloksa 4 oluyor 3 oluyor 2 olup kapanıyor.
-Model tek blok,binvox çıktılarıda tek blokdur.
-Model taş bloğu ile yapılmış,Binvox'un default bloğu da taş bloktur.
-Çalıştıkları alan tam binvox çalışmaları için uygun bir yer.(Flat Statue Map tarzı)
-Dediğim gibi diğer binvox mimarilerinede aşırı benziyor:

Buradaki resimlere değil modellerdeki blok diziliş tarzına bakın ve siz karar verin.

Benim kararım binvox'dan yana ki hala binvox diyorum.Araştırmasam, iftira atacak olsam "Benim Mimarimi Çaldılar" derim çıkarım.Fakat araştırdım ve inceleyerek söyledim.Binvox mimarileri ile çok benzeşiyor.Ben bunu yazarken bile 7 bildirim oldu kim bilir hangi fanboy neyi savunuyor.Hiç incelemiyeceğim üyeler kendileri karar versinler fakat bence binvox.

Ayrıca herhangi bir şekilde binvox kullanılmamışsa ve ben bile bunu binvox zannetmişsem bu bir iltifat bile sayılabilir.
Offf çirkeflik diyorsunda kardeşim ben buna gece gündüz uğraştım be neden iftira atıyosun iftira attıktan sonra ben nasıl susiyim

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir ''ajdarha'' olabilir ama bir kaç sorunu var. Oturuyor olsa kuyruğunu yerin içine sokamaz. Uçuyor olsa elleri öyle olmaz.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sen necisin arkadaşım? İşimiz gücümüz yok video mu çekelim resim yeterli olmuyor mu Allah aşkına sürekli bir bahane üretmeyin sinirlerim tepemde zaten
Ben ne diyorum? Kanıt gösterin iftiradan kurtulun diyorum.Her türlü kanıtı koymalısınız iftiradan kurtulmak için.
Yapım aşamaları duruyor orda.İnsansan görürsün.
Senin sorunun ne? Her lafın da hakaret var.Bir de belirtiyorsun.Az sakin ol.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Şurada şakalı falan konuşuyoruz hemen laf atıyorsunuz. Hem siz adama egoist diyorsunuz peki senin bu yazdığın mesaj da da ego yok mu? <_<
Tamam arkadaşım biz dibine kadar köküne kadar egoluyuz tamam mı birisi bize iftira atacak ve biz gülerek şakalaşarak cevap vereceğiz oldu başka bir arzunuz var mı? Kaybedince hemen konuyu başka yerlere çekmeyi de iyi biliyorsunuz

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yaptığınız şey savunma değil çirkeflik.Ağzınızı toparlayın.
Ben birden birşeyi araştırmadan bir işe girmem. @Tario76 , @Tario76_ birde sen inceler misin bu modeli ? Sence binvox var mı ?
Bana göre var çünkü;
-Model boyutu 16'lık gibi duruyor.
-Bana verdikleri yapım aşması resmi ejderhanın yarısında kesilmiş halinin üstünde bir sphere var.Sphere'yi ve kanat sphere'lerini yoksayaraksak ortadan kesilmiş bir binvox modeli gibi duruyor.
-Modelin kapanış bölümleri tam binvox modellerine benziyor.Yani 5 bloksa 4 oluyor 3 oluyor 2 olup kapanıyor.
-Model tek blok,binvox çıktılarıda tek blokdur.
-Model taş bloğu ile yapılmış,Binvox'un default bloğu da taş bloktur.
-Çalıştıkları alan tam binvox çalışmaları için uygun bir yer.(Flat Statue Map tarzı)
-Dediğim gibi diğer binvox mimarilerinede aşırı benziyor:

Buradaki resimlere değil modellerdeki blok diziliş tarzına bakın ve siz karar verin.

Benim kararım binvox'dan yana ki hala binvox diyorum.Araştırmasam, iftira atacak olsam "Benim Mimarimi Çaldılar" derim çıkarım.Fakat araştırdım ve inceleyerek söyledim.Binvox mimarileri ile çok benzeşiyor.Ben bunu yazarken bile 7 bildirim oldu kim bilir hangi fanboy neyi savunuyor.Hiç incelemiyeceğim üyeler kendileri karar versinler fakat bence binvox.

Ayrıca herhangi bir şekilde binvox kullanılmamışsa ve ben bile bunu binvox zannetmişsem bu bir iltifat bile sayılabilir.
Madem Chypie bunu tek başına yapamayacak kadar yeteneksiz, Alamutta shematic o zaman ?

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ben ne diyorum? Kanıt gösterin iftiradan kurtulun diyorum.Her türlü kanıtı koymalısınız iftiradan kurtulmak için.

Tamam gidip forumdaki video olmayan bütün yapılara çalıntı bu de git de bizim konumuzdan uzak dur yeter

• Beğen
Reactions: DIO

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanıtla o zaman program kullanmadan yaptığını? Video çek? Veya yaparken videoya çektiysen onu göster?
Böyle ''Adam iftira atıyor'' derseniz adam iftira atıyor anlamana gelmez çünkü kanıta ihtiyacınız var mesela adam şu an da kanıt arıyor sizin gibi ''iftira atıyor.'' tarzın da şeyler yazıp durmuyor her mesajın da SS falan atıyor.
Yapım aşamasına inanmıyan videoyada bi kulp bulur iftira atanın yeterli bi kanıtı var mı ki ben video ile felan uğraşıyım

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir ''ajdarha'' olabilir ama bir kaç sorunu var. Oturuyor olsa kuyruğunu yerin içine sokamaz. Uçuyor olsa elleri öyle olmaz.
Duvar kenarında oturuyor.Kuyruğunu aşağı salmış :D

Burda bunca tartışmadan sonra sonuca ulaşılırken bi yerden çıkıp millete laf atarsan hakarette yersin küfürde yersin.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Tamam gidip forumdaki video olmayan bütün yapılara çalıntı bu de git de bizim konumuzdan uzak dur yeter
Sen enden şimdi bana sataşıyorsun? Senin zorun ne? İlla küfürlü tartışma mı yapalım da yasaklanalım mı? Ben ne yaptımda bu afro tafro ne?
Yapım aşamasına inanmıyan videoyada bi kulp bulur iftira atanın yeterli bi kanıtı var mı ki ben video ile felan uğraşıyım
İftira atan kişi dediğiniz kişi konu boyunca full kanıtlar koymuş siz de ise 2 - 3 tane SS var sizce bu konu sonu kim haklı çıkar?Bunu bir mahkeme gibi düşünün ve sonun da ise siz yetersiz kanıttan dolayı suçlu çıka bilirsiniz.Ve artık bana veya başaksına hakaret yağdırıp durmayın ve sataşmayın!Adam akıllı kendinizi savunun!

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şurada şakalı falan konuşuyoruz hemen laf atıyorsunuz. Hem siz adama egoist diyorsunuz peki senin bu yazdığın mesaj da da ego yok mu? <_<
Şaka felan kaldıracak durumda değilim işine bak evet var egom dünyada sizin gibi insanlar varken benim egom her zaman olucak

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Sen enden şimdi bana sataşıyorsun? Senin zorun ne? İlla küfürlü tartışma mı yapalım da yasaklanalım mı? Ben ne yaptımda bu afro tafro ne?

İftira atan kişi dediğiniz kişi konu boyunca full kanıtlar koymuş siz de ise 2 - 3 tane SS var sizce bu konu sonu kim haklı çıkar?Bunu bir mahkeme gibi düşünün ve sonun da ise siz yetersiz kanıttan dolayı suçlu çıka bilirsiniz.Ve artık bana veya başaksına hakaret yağdırıp durmayın ve sataşmayın!Adam akıllı kendinizi savunun!
Senin savunduğun kişi iftiralarını kanıtlayamadığı için cümlesinin sonuna bunu bir tebrik olarak kabul edin demiş, attığı resimlerde kanıt niteliği yok, attığımız resimler ejderin yapım aşaması, küfür etmek istiyorsan da gel skypeden konuşalım

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Duvar kenarında oturuyor.Kuyruğunu aşağı salmış :D

Burda bunca tartışmadan sonra sonuca ulaşılırken bi yerden çıkıp millete laf atarsan hakarette yersin küfürde yersin.
Ben millete laf atmadım bura da bir kaç öneri verdim ve birden siz bana vahşi hayvanlar misali saldırdınız. Haksız mıyım?
Mesajalrımı kontrol edin isterseniz? Sadece bir mesajım da bir arkadaşınıza ortamı yumuşatmak için ''Sen ne triplere giriyon lan :lol: '' dedim gerisi ise sen hakaret ettin LifeTaker ise kavgaya girecekmiş gibi sataştı!Hadi bunu da inkar edin?

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben millete laf atmadım bura da bir kaç öneri verdim ve birden siz bana vahşi hayvanlar misali saldırdınız. Haksız mıyım?
Mesajalrımı kontrol edin isterseniz? Sadece bir mesajım da bir arkadaşınıza ortamı yumuşatmak için ''Sen ne triplere giriyon lan :lol: '' dedim gerisi ise sen hakaret ettin LifeTaker ise kavgaya girecekmiş gibi sataştı!Hadi bunu da inkar edin?
Sopa eşşeğe yaraşır.Biz gerekeni yaptık.