Chypie06
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Offf çirkeflik diyorsunda kardeşim ben buna gece gündüz uğraştım be neden iftira atıyosun iftira attıktan sonra ben nasıl susiyimArkadaşlar yaptığınız şey savunma değil çirkeflik.Ağzınızı toparlayın.
Ben birden birşeyi araştırmadan bir işe girmem. @Tario76 , @Tario76_ birde sen inceler misin bu modeli ? Sence binvox var mı ?
Bana göre var çünkü;
-Model boyutu 16'lık gibi duruyor.
-Bana verdikleri yapım aşması resmi ejderhanın yarısında kesilmiş halinin üstünde bir sphere var.Sphere'yi ve kanat sphere'lerini yoksayaraksak ortadan kesilmiş bir binvox modeli gibi duruyor.
-Modelin kapanış bölümleri tam binvox modellerine benziyor.Yani 5 bloksa 4 oluyor 3 oluyor 2 olup kapanıyor.
-Model tek blok,binvox çıktılarıda tek blokdur.
-Model taş bloğu ile yapılmış,Binvox'un default bloğu da taş bloktur.
-Çalıştıkları alan tam binvox çalışmaları için uygun bir yer.(Flat Statue Map tarzı)
-Dediğim gibi diğer binvox mimarilerinede aşırı benziyor:
![]()
![]()
![]()
Buradaki resimlere değil modellerdeki blok diziliş tarzına bakın ve siz karar verin.
Benim kararım binvox'dan yana ki hala binvox diyorum.Araştırmasam, iftira atacak olsam "Benim Mimarimi Çaldılar" derim çıkarım.Fakat araştırdım ve inceleyerek söyledim.Binvox mimarileri ile çok benzeşiyor.Ben bunu yazarken bile 7 bildirim oldu kim bilir hangi fanboy neyi savunuyor.Hiç incelemiyeceğim üyeler kendileri karar versinler fakat bence binvox.
Ayrıca herhangi bir şekilde binvox kullanılmamışsa ve ben bile bunu binvox zannetmişsem bu bir iltifat bile sayılabilir.