Chypie's Ajdarha

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ben millete laf atmadım bura da bir kaç öneri verdim ve birden siz bana vahşi hayvanlar misali saldırdınız. Haksız mıyım?
Mesajalrımı kontrol edin isterseniz? Sadece bir mesajım da bir arkadaşınıza ortamı yumuşatmak için ''Sen ne triplere giriyon lan :lol: '' dedim gerisi ise sen hakaret ettin LifeTaker ise kavgaya girecekmiş gibi sataştı!Hadi bunu da inkar edin?
Sen enden şimdi bana sataşıyorsun? Senin zorun ne? İlla küfürlü tartışma mı yapalım da yasaklanalım mı? Ben ne yaptımda bu afro tafro ne?
İftira atan kişi dediğiniz kişi konu boyunca full kanıtlar koymuş siz de ise 2 - 3 tane SS var sizce bu konu sonu kim haklı çıkar?Bunu bir mahkeme gibi düşünün ve sonun da ise siz yetersiz kanıttan dolayı suçlu çıka bilirsiniz.Ve artık bana veya başaksına hakaret yağdırıp durmayın ve sataşmayın!Adam akıllı kendinizi savunun! ??

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen enden şimdi bana sataşıyorsun? Senin zorun ne? İlla küfürlü tartışma mı yapalım da yasaklanalım mı? Ben ne yaptımda bu afro tafro ne?

İftira atan kişi dediğiniz kişi konu boyunca full kanıtlar koymuş siz de ise 2 - 3 tane SS var sizce bu konu sonu kim haklı çıkar?Bunu bir mahkeme gibi düşünün ve sonun da ise siz yetersiz kanıttan dolayı suçlu çıka bilirsiniz.Ve artık bana veya başaksına hakaret yağdırıp durmayın ve sataşmayın!Adam akıllı kendinizi savunun!
Onun resimleri yeterli kanıt benim resimlerim boş resim

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
İftira atan kişi dediğiniz kişi konu boyunca full kanıtlar koymuş siz de ise 2 - 3 tane SS var sizce bu konu sonu kim haklı çıkar?Bunu bir mahkeme gibi düşünün ve sonun da ise siz yetersiz kanıttan dolayı suçlu çıka bilirsiniz.Ve artık bana veya başaksına hakaret yağdırıp durmayın ve sataşmayın!Adam akıllı kendinizi savunun! ??
Bu dediklerimden dolayı sizden olduğum her şekil de açıklana bilir bunu anlamıyorsanız boşuna bana mesaj yazmayın.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Senden hakim olsa kendini hapse attırırsın
Senin gibiler le uğraşmamak için.
Git öfken olan kişiye sataş başkalarına değil!Ben kendime hakim demedim sadece örnek göstererek söyledim ve sen de benim bu mesajıma bana sataşarak kısaca tartışma çıkartmaya çalışarak mesaj yazdın.Bu lafına karşı şikayette bulunsam haklı çıkarım.
Her zaman yapılan bir kötülük vardır iyi niyeti suistimal etmek gibi.Ben size burada yardım etmeye çalışıyorum fakat siz bana sanki ben size iftira atmışım gibi sataşıyorsunuz.Ve bu yaptığınız davranış sonucu bir daha kimseye yardım etmeyeceğim ve size düşman olacağım bunu unutmayın her davranışın sonuçları vardır.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Git öfken olan kişiye sataş başkalarına değil!Ben kendime hakim demedim sadece örnek göstererek söyledim ve sen de benim bu mesajıma bana sataşarak kısaca tartışma çıkartmaya çalışarak mesaj yazdın.Bu lafına karşı şikayette bulunsam haklı çıkarım.
Her zaman yapılan bir kötülük vardır iyi niyeti suistimal etmek gibi.Ben size burada yardım etmeye çalışıyorum fakat siz bana sanki ben size iftira atmışım gibi sataşıyorsunuz.Ve bu yaptığınız davranış sonucu bir daha kimseye yardım etmeyeceğim ve size düşman olacağım bunu unutmayın her davranışın sonuçları vardır.
Allah aşkına kaç yaşındasın?

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
16 yıldır yaşıyorum.İlk defa konuşan zeytinyağı gördüm.

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen bize biz sinirliyken lan olum diyorsun bende sinirlendim sana normal olarak

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Neyse özür dilemene gerek yok bizim de yok 1 kişinin var o da skypeden cevap vermiyor metninin sonunda övgüden bahsetmiş biraz o kadar
özür dilemek kişiyi yüceltirmiş ve bir birine kızan kalpleri barıştırıp sevgiyi ve mutluluğu çoğaltır mış O halde özür dilemek çok güzel bir şeydir ve ben bu yüzden özür diledim.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
özür dilemek kişiyi yüceltirmiş ve bir birine kızan kalpleri barıştırıp sevgiyi ve mutluluğu çoğaltır mış O halde özür dilemek çok güzel bir şeydir ve ben bu yüzden özür diledim.
Kişiye göre değişir bana göre de suç işlersen özür dilersin sen suç işlemedin sadece galeyana geldin o kadar

• Beğen
Reactions: DIO