DaxterMorgan
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Konu sahibinin isteği üzerine konu arşive taşınmıştır. Canyo
Moderatör tarafından düzenlendi:
Zaten deneme amaçlı, yani rig denemesi diyebilirim.Hareketsizlik olmamış gibi ama bu kadarlık kısma yorum yapamam.
Sağol kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Öncelikle rigimi çıkaracağım [DOUBLEPOST=1406922919,1406922840][/DOUBLEPOST]Senden başarılı çalışmalar bekliyorum Slamacow becerisi var sende
Mantık arama işine girersen,işin içinden çıkamazsınAçıkcası kötü. Minecrafttan çok animasyon yaparken gerçek hayata benzetmen daha iyi olacaktır. hiçbir insan kafasını o hızla çeviremez
Mantık değil bu easing istersen mantık olmasın fakat o hızla çevirmesinde hiçbir kayganlık yok öyle söyleyeyim.Sağol kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Öncelikle rigimi çıkaracağım [DOUBLEPOST=1406922919,1406922840][/DOUBLEPOST]
Mantık arama işine girersen,işin içinden çıkamazsın
Animasyon sadece bu,yani sonuçta kare kafa diye bir şey de yok.
Kötü olduğunu ben de biliyorum,uğraşmadım açıkçası.Buradaki tek amaç spawn sahnesini oluşturmak veya rigi denemekti
Ondan bahsediyorum,yani sonuçta bu bir deneme.Mantık değil bu easing istersen mantık olmasın fakat o hızla çevirmesinde hiçbir kayganlık yok öyle söyleyeyim.
Hehehe Sağol,animasyon üzerinde çalışıyorum.Güzel bir animasyon yapmaya çalışacağımBundan çok güzelbir dans animasyonu çıkarabilirsin.
Hayır,ilk yaptığım değil.Yaklaşık 1 yıldır bu program üzerinde çalışıyorum.Fakat animasyon işine hiç atılmadım,daha çok modelleme üzerinde çalışıyorum veya rig tasarımıİlkine göre bence kötü ama arkadaşları bilemem.