Evet onlar kağıtO havada uçuşan cisimler kağıt mı? Bu arada güzel olmuş fakat Herobrine'nin vücudunu da bükseydin azıcık daha iyi olabilirmiş çok düz duruyor gibime geldi eline sağlık.
Kör gözüme... Ehueh. ^.^ Ben de mi böyle şeyler yapsam acaba S4L oynamaktan ve noobları banlamaktan sıkılmaya başladım insanların beğenisine sunacak bir şeyler yapsam iyi olacak.Evet onlar kağıt
Şimdi farkettim bencede biraz büksem daha iyi dururmuş.
Yapabileceğine inanıyorsan yaparsın.Kör gözüme... Ehueh. ^.^ Ben de mi böyle şeyler yapsam acaba S4L oynamaktan ve noobları banlamaktan sıkılmaya başladım insanların beğenisine sunacak bir şeyler yapsam iyi olacak.
Arayüz sıkıntı zaten hadi dil İngilizce olsa sorun yok kolayca anlarım ama arayüz sıkıntı çıkaracakmış gibi duruyor. İnternetten eğitim alsam iyi olur.Yapabileceğine inanıyorsan yaparsın.
Ama arayüzüne alışman biraz vakit alabilir.
[move]sorry but bad[/move]
"pardon ama kötü" demek istemiş burda şair. devrik cümle aqar.[move] sorry but bad [/move]
<move> sorry but bad </move>
HTML:[move]sorry but bad[/move]
Ah birde şu eleştiriyi bunu yapabilen kişiler söylese :/[move] sorry but bad [/move]
<move> sorry but bad </move>
HTML:[move]sorry but bad[/move]
Yaparım ama pc açmaz o programıAh birde şu eleştiriyi bunu yapabilen kişiler söylese :/