[Cinema 4D] Haylaz Kardeş

ZindevTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhabalar formatın ardından C4D'yi az önce indirdim ve küçük bir eser yaptım :)

Tag List:
Format yüzünden tag list'im gitti o yüzden tag list'imi tekrar toparlıyorum eğer ki çalışmalarımdan haberdar olmak istiyorsan bana özel mesaj at.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O havada uçuşan cisimler kağıt mı? Bu arada güzel olmuş fakat Herobrine'nin vücudunu da bükseydin azıcık daha iyi olabilirmiş çok düz duruyor gibime geldi eline sağlık.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet onlar kağıt :D
Şimdi farkettim bencede biraz büksem daha iyi dururmuş.
Kör gözüme... Ehueh. ^.^ Ben de mi böyle şeyler yapsam acaba S4L oynamaktan ve noobları banlamaktan sıkılmaya başladım insanların beğenisine sunacak bir şeyler yapsam iyi olacak.

ZindevTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kör gözüme... Ehueh. ^.^ Ben de mi böyle şeyler yapsam acaba S4L oynamaktan ve noobları banlamaktan sıkılmaya başladım insanların beğenisine sunacak bir şeyler yapsam iyi olacak.
Yapabileceğine inanıyorsan yaparsın.
Ama arayüzüne alışman biraz vakit alabilir.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yapabileceğine inanıyorsan yaparsın.
Ama arayüzüne alışman biraz vakit alabilir.
Arayüz sıkıntı zaten hadi dil İngilizce olsa sorun yok kolayca anlarım ama arayüz sıkıntı çıkaracakmış gibi duruyor. İnternetten eğitim alsam iyi olur.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Steve çok sade artık bilmiyorum nedense bana öyle geliyor. En azından farklı yüz ifadeleri kullansaydın veya başka bir skin Alex falan filan. Onun dışında hoş olmuş tebrik ederim.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sade ve goz zevkini oksayan bir calisma olmus.
tek yapman gereken sey ps dan 1.0 degerinde gauss blur uygulaman.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
[move] sorry but bad [/move]
<move> sorry but bad </move>
HTML:
[move]sorry but bad[/move]

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yo beni de tagliste ekle.Bu tür çalışmaları seviyorum.