Cinema 4D son Durumum

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar Cinema 4D de verdiğiniz bilgileri araştırdım yeni yeni şeyler öğrendim farklı videolar izledim örnekler aldım. son durumum bu :

Şimdi bu konumda sizden istediklerim daha hafif şeyler. şöyle ki : Kaydetme formatını değiştiremiyorum. PNG diye değiştirdiğim halde cinema 4d olarak kaydediliyor. Yaptığım Çalışmaları animasyona nasıl çeviriceğim. yani Video formatında nasıl kaydediceğim ? Ve çalışmam hakkındaki düşünceleriniz.
TEŞŞEKÜRLER :)
(eski konuları kapatamadım en kısa sürede kaldırıcağım.)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Hmmm Steve başgana for fırından mavi mavi alevler deli deli fikirler tv seyrediyor sanki tipi möthiş ama guud

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Video olmasi icin animasyonunu yapman gerekiyor. Ardindan alt+b kullanarak video renderine baslayabilirsin.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sallamasyon bir animasyon yaptım. sadece haraket kabiliyetini çözmek için. bir senaryo veya hikaye anlatmak için değil yani. göndericeğim. Teşekkürler KadirBerk

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Fazla acemice olmus. Herkesin kucumsedigi Mine-Imator ile bundan cok daha iyisi yapilabilir. Gelistirilmeli.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Video olmasi icin animasyonunu yapman gerekiyor. Ardindan alt+b kullanarak video renderine baslayabilirsin.
Yorumun çok işime yaradı. :) bunun gibi kısa ve öz mesajlar vermeye devam ederseniz sevinirim. yine kolay ama benim yapamadığım bir soru : Video çözünürlüğünü nasıl arrtırıcapğım ve nasıl buraya göndericeğim ? teşekkürler tekrar
Fazla acemice olmus. Herkesin kucumsedigi Mine-Imator ile bundan cok daha iyisi yapilabilir. Gelistirilmeli.
Evet acemice biliyorum herhangi bir işleme yok. sadece gerkli global illumunation gibi render ayarlarını öğrendiğimi belirtmek için açtım konuyu. EDİT : Süreli konularımı takip ediyorsun teşekkürler :) (post kasmıyorsundur umarim)
Steve orada ne yapıyor
Slamacow veya bluemonkey in bir animasyonunda bunun gibi olaya 2 boyutlu perspektiften bakılmıştı. orda televiziyon izliyor olamsı lazim Kİ üzrinde fazla durmadım. istesem daha iyisini yapabileceğimi bilmenizi isteerim(laf atmadim sadece sallamasyon bir çalışma bunu belirttim loo <3 :D )

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Yorumun çok işime yaradı. :) bunun gibi kısa ve öz mesajlar vermeye devam ederseniz sevinirim. yine kolay ama benim yapamadığım bir soru : Video çözünürlüğünü nasıl arrtırıcapğım ve nasıl buraya göndericeğim ? teşekkürler tekrar

Evet acemice biliyorum herhangi bir işleme yok. sadece gerkli global illumunation gibi render ayarlarını öğrendiğimi belirtmek için açtım konuyu. EDİT : Süreli konularımı takip ediyorsun teşekkürler :) (post kasmıyorsundur umarim)

Slamacow veya bluemonkey in bir animasyonunda bunun gibi olaya 2 boyutlu perspektiften bakılmıştı. orda televiziyon izliyor olamsı lazim Kİ üzrinde fazla durmadım. istesem daha iyisini yapabileceğimi bilmenizi isteerim(laf atmadim sadece sallamasyon bir çalışma bunu belirttim loo <3 :D )
Ben de eskiden bu islerle ilgilendigim icin bu tarz konular ilgimi cekiyor. Bu yuzden her konuyu takip ediyorum.