CLasiqTeaM Survival Gaming ! [1.7.2] (Yeni Spawn+Köylü Ticareti+Yeni Pluginler)

naxher

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
CLasiqTeaM Survival Gaming !

Merhaba 2 yıllık tecrübemiz ile tekrardan sizlerleyiz

IP : clasiqteam.nitrado.net

- İpeksi Kazmayla Spawnerleri Alabilirsiniz.
- Odunu alttan kırdığınız zaman hepsi düşer
- /kit claim (altın kürek verir)
- /kit yemek (yemek verir)

-
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

- 7/24 Hizmet
- Nitrado Kalitesi
- Online Yetkililer
- Söylediklerimizin hepsinin arkasındayız ve hepsi doğrudur. Oyunculara daima iyi davranırız ve vip - oyuncu arası ayrım yapmayız .İlk önce para kazanma değil oyuncu kazanmak gerekir.

Mübarek ramazan ayında olduğumuz için vip fiyatları 5 tl İndirimde

VIP Fiyatları :

Vip : 5 TL (Normalde 10 TL)

MegaVip : 15 TL (Normalde 20 TL)

UltraVip : 25 TL (Normalde 30 TL)

- Vip fiyatları çok ucuzdur bizim için para önemli değil oyuncu önemlidir
- Kesinlikle Serverda Vip Oyuncu Ayrımı Yoktur
- Vip Yetkilerini Öğrenmek İçin : clasiqteam.nitrado.net

Server Özellikleri ;

SPAWN :

Köylü Ticareti :)

Market

Sizlere Böyle Bir Kolaylık Sağladık

Et Kasma

Serverımıza Herkezi Bekleriz Serverimizda Bir Eksik Siz Varsınız

Son düzenleme:

naxher

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Spawn alıntı adminler ilgisiz girmenizi tavsiye etmem ! İyi forumlar.
Hangi server sahibi spawnı tek başına yapıyor spawn alıntı değildir araştırma sonucu bulunan spawndır
Serverda Adminler,Rehberler,Kurucular Bile Sürekli İlgi Halindedir
Serverı Kötülemeyin Iyi Oyunlar...

ReadHacker
[DOUBLEPOST=1407088065,1407066870][/DOUBLEPOST]

Adminler İlgisiz Diyenlere İnat Server 26 Kişi Server Açılalı 2 Gün Oldu !!

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi server sahibi spawnı tek başına yapıyor spawn alıntı değildir araştırma sonucu bulunan spawndır
Serverda Adminler,Rehberler,Kurucular Bile Sürekli İlgi Halindedir
Serverı Kötülemeyin Iyi Oyunlar...

ReadHacker
[DOUBLEPOST=1407088065,1407066870][/DOUBLEPOST]

Adminler İlgisiz Diyenlere İnat Server 26 Kişi Server Açılalı 2 Gün Oldu !!

Ben ? Ben yapıyorum istiyosan serverime gelip bakabilirsin hatta sizin gibiler yüzünden sunucu vakaları çoğaldı.

naxher

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Bizim Gibiler ? Emek Veriyoruz Sizin Gibiler Diye Atıp Geçme Bu Server Açmak İçin 1 Hafta Pluginleriyle Uğraştım
Lütfen Ben Sana Nasıl Saygı Gösteriyosam Sende Öyle Göster bir şey Kazanamazsın Server Kötüleyerek :)

Konu Güncel Serverımız Dolu 04.08.2014

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim Gibiler ? Emek Veriyoruz Sizin Gibiler Diye Atıp Geçme Bu Server Açmak İçin 1 Hafta Pluginleriyle Uğraştım
Lütfen Ben Sana Nasıl Saygı Gösteriyosam Sende Öyle Göster bir şey Kazanamazsın Server Kötüleyerek :)

Kötüleme değil gerçekler bunlar, + plugin paketi seninde değil dostum :)

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Pluginlerle 1 Hafta Ugraşmış Peh.
Aynı Pluginler Benim Serverımda Var 1 Saatimi Almadı. Bukkiten İndirip Düzenlemek.

naxher

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Serverı Kötülemeye Çalışan Arkadaşlar Server Açılalı 4 Gün Oldu End Portalında Ejderhayı Kesemedikleri İçin Buraya Gelmiş Laga Luga Yapıyolar Çocuk Olmasanız Böyle bir şey Yapmazsınız :)

Bu arada sizin gibi ingilizcesi kıt insanlar sadece hackera takılır anlamını öğrenin gelin :)
Plugin Konusuna Gelince Her Plugin Hazırdır Ne Ayıbı Var Bunun :)
Servera Emek Harcıyoruz İlgileniyoruz Kurucu Olduğumuz Halde Serverda Eşitlik Var

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverı Kötülemeye Çalışan Arkadaşlar Server Açılalı 4 Gün Oldu End Portalında Ejderhayı Kesemedikleri İçin Buraya Gelmiş Laga Luga Yapıyolar Çocuk Olmasanız Böyle bir şey Yapmazsınız :)

Bu arada sizin gibi ingilizcesi kıt insanlar sadece hackera takılır anlamını öğrenin gelin :)
Plugin Konusuna Gelince Her Plugin Hazırdır Ne Ayıbı Var Bunun :)
Servera Emek Harcıyoruz İlgileniyoruz Kurucu Olduğumuz Halde Serverda Eşitlik Var
Serverine 1 Kere Bile Girmedim. Böyle Düşük İnsanların Serverlerine Girmeyede Niyetli Degilim.
Çoluk Çocukla Alakası Yok Laga Luga Dedigin Yazdıgın Yalan Yanlış Yazıları Düzeltmek.
1 Hafta Ugraştım Diyorsun. 1 Saat Bile Ugraşmadım Pluginleri Bukkit.orgdan İndirip Düzenemek 1 Saat Sürmedi.

naxher

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Hadi Kardeşim Hadi Başka Yere Serverınla İlgilenen Herkes Yolunu Bulsun

Son düzenleme:

naxher

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Gülmek iyidir :)
Yazdıklarınızdan anladıgım şudurki Server Güzel,Tutuluyorki Buraya Gelip Mesaj Yazma zahmetinde bulunmuşsunuz
Teşekkürler Gururlandırdınız Beni :)
[DOUBLEPOST=1407196452,1407195598][/DOUBLEPOST]

YuNuSEmRe27 Denen Arkadaşın Skypedan Bana Yalvarması :)[DOUBLEPOST=1407197286][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar böyle adamlara taviz vermeyin CLasiqTeaM Survival Server Kötülemek İçin Geliyorlar Buraya Serverı Kötülüyorlar
YunusEmre Denen arkadaş serverda küfr ettiği için banlanmıştır buraya gelip sizlerin aklını karıştırıyor :)

YunusEmre Yalvarmasından 1 Kare Daha :)

naxher

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Herkese İyi Oyunlar her şey Ortada Serverı Kötüleyenlere Taviz Verilmeyecektir ![DOUBLEPOST=1407238932,1407198158][/DOUBLEPOST]Konu Güncel Nitradoda Sorun Oldugu İçin Serverdan Atabilir Bu Genel Bir Sorun !![DOUBLEPOST=1407244471][/DOUBLEPOST]Konu Güncel ![DOUBLEPOST=1407333238][/DOUBLEPOST]Konu Güncel 06.08.2014[DOUBLEPOST=1407334478][/DOUBLEPOST]Konu Güncel !![DOUBLEPOST=1407417071][/DOUBLEPOST]Konu Güncel 07.08.2014[DOUBLEPOST=1407436762][/DOUBLEPOST]//Konu Güncel//[DOUBLEPOST=1407509235][/DOUBLEPOST]Konu Güncel ![DOUBLEPOST=1407537310][/DOUBLEPOST]Konu Güncel ![DOUBLEPOST=1407595671][/DOUBLEPOST]Konu Güncel //[DOUBLEPOST=1407601604][/DOUBLEPOST]Konu Güncel[DOUBLEPOST=1407679946][/DOUBLEPOST]Konu Güncel !![DOUBLEPOST=1407705436][/DOUBLEPOST]Konu Güncel !![DOUBLEPOST=1407752157][/DOUBLEPOST]Konu Güncel