kardeşim sw açıktı zaten herzaman ama konu kapatlmş 1 haftadır ilgilenmiyordumAdam bıkmıyor sv açmaktan 1yıldır girmiyorum hala uğraşıyor ama emek olmadan yemek yok bide bunu anlasa..
girilmiyor bos bos reklam yapiyonuz
sw de 1kşi dahi oynadıgı sürece ben sunucuyu acık tutacagım kardeşim emek yok diyorsunda klasik swler açmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz eleştirme yapablrsnzz ama eleştirme dediginiz başkasının olumsuz yonlerini tespit edip kotulemek deil ona yeni şeyler önerebilmek şu böyle deil böle olmalı falan gibi. iyi forumlarAdam bıkmıyor sv açmaktan 1yıldır girmiyorum hala uğraşıyor ama emek olmadan yemek yok bide bunu anlasa..
Klasik sunucu açıyorsun diyorsunda en azından survival sunucusu açıyorum benim bildiğim geliştirilebilir kılıçlar vs. Factionda olur survival dediğin sade olmalı yanlışım varsa düzeltin.sw de 1kşi dahi oynadıgı sürece ben sunucuyu acık tutacagım kardeşim emek yok diyorsunda klasik swler açmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz eleştirme yapablrsnzz ama eleştirme dediginiz başkasının olumsuz yonlerini tespit edip kotulemek deil ona yeni şeyler önerebilmek şu böyle deil böle olmalı falan gibi. iyi forumlar
kardeşim discord Isyankar Otaku - アフメット#0428Size nasıl ulaşabilirim ?
millet şikayed diyor hiçbir şey olmayınca özellik napayım istersen vanilla açyım ? oynıfckasan egerKlasik sunucu açıyorsun diyorsunda en azından survival sunucusu açıyorum benim bildiğim geliştirilebilir kılıçlar vs. Factionda olur survival dediğin sade olmalı yanlışım varsa düzeltin.
sunucu rpg tarzı hemmillet şikayed diyor hiçbir şey olmayınca özellik napayım istersen vanilla açyım ? oynıfckasan eger