Çocuk Edinme ve Çocuk Odası

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Müthissssss İşime Yarıcak

NeNeO

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya ender abi senden bi yardım isteyebilirmiyim

NeNeO

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba enderabi sorunum şudur. mesela ./warp yazınca karsına sanal warp çıkacak. tamamda bunda sorun yok . sadece 1SAYFAya warpları yazabiliosun. peki bunun 2.ci sayfasını nasıl oluşturacağız.örneğ,n sağ üst köşeye Çubuk [Stick] koyup ona tıklayınca warpların 2.sayfasına geçecek. Defalarca açtım bu konuyu ama hiç kimse yardım etmdi senden yardımı bekliyom abi sen çözersin bu işi ne oluurr

EndermanSteve

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba enderabi sorunum şudur. mesela ./warp yazınca karsına sanal warp çıkacak. tamamda bunda sorun yok . sadece 1SAYFAya warpları yazabiliosun. peki bunun 2.ci sayfasını nasıl oluşturacağız.örneğ,n sağ üst köşeye Çubuk [Stick] koyup ona tıklayınca warpların 2.sayfasına geçecek. Defalarca açtım bu konuyu ama hiç kimse yardım etmdi senden yardımı bekliyom abi sen çözersin bu işi ne oluurr
1. Sayfa Full Dolarsa Otomatik 2. Sayfa Oluşturulur .

NeNeO

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
abi olusturmuyo işte hangi komutla hangi pluginle yapacam lütfen bi yardım et abi ne oolur

NeNeO

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tamam abi bide nasıl yapacağımı anlat ne olur ya

EndermanSteve

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Pluginde Örnek :
/setwarp Market Yaptın . /warp Yazınca ClickWarp Menüsü Açılıyor .

NeNeO

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tamam abi clickwarpı biliom mesela en alt köşeye cubuk koycam ona tıklayınca 2 warp sayfasını açacak öle istiom ne olur yardım et

EndermanSteve

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
tamam abi clickwarpı biliom mesela en alt köşeye cubuk koycam ona tıklayınca 2 warp sayfasını açacak öle istiom ne olur yardım et
Onu Plugin Kendisi Yapar . Item Seçmesini Sen Pluginin " config.yml " Dosyasından Ayarlaman Gerek Fakat Çok Karışık

NeNeO

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya ben serverde gordum adam en altta koymus bi kod yazmış ona tıklayınca 2.sayfa acılıo işte o kod ne abi ya yardım et

NeNeO

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya sktrip i felan yokmudur bunun