Windows. Çünkü;
1- Hiç Mac kullanmadım :sırıtmak: (bilgisayar marketleri dışında);
2- Windows daha çok oyun, uygulama vb. destekliyor diye düşünüyorum;
3- Hepsi bu kadar![]()
Herkezin windows demesinin sebebi her ne kadar kabullenemesek te mikrosoftun boynumuza tasmayı geçirmesinden dolayı. Başka bir işletim sistemini kullanmayı bilmiyoruzBunda bizim de rolümüz var tabi tasmayla gezinmek hoşumuza gidiyor demekki. Şu an windows xp ücretsiz yani isteyen internetten serial vb. derdi olmadan yükleyebilir diğer sürümler için ise Bill Gates bilerek izin verdi crack vb. şeylerin çıkmasına maksatı işletim sistemini yaymaktı.
Bir kişi ben bilgisayar kullanmayı bilyorum diyorsa yanlış söylüyor o sadece windows kullanmayı biliyor.
Size şunu söyleyeyim ki çoğu kişi olayı yanlış biliyor. Bir windows'un yanına OSX kuramazsınız ama bir Mac'e OSX yanına windows kurabilirsiniz. Ayrıca Mac'ler sağladığı yüksek performans ve sunduğu hizmetler ile windows'un kat kat üstüne çıkıyor. Eğer paran varsa mac al. İstersen yanına windows da kurabilirsin. Oyun istediğin zaman windows'a geç, diğer zamanlar mac takıl mesela. Param olsa düşünmeden mac alırım.
Size şunu söyleyeyim ki çoğu kişi olayı yanlış biliyor. Bir windows'un yanına OSX kuramazsınız ama bir Mac'e OSX yanına windows kurabilirsiniz. Ayrıca Mac'ler sağladığı yüksek performans ve sunduğu hizmetler ile windows'un kat kat üstüne çıkıyor. Eğer paran varsa mac al. İstersen yanına windows da kurabilirsin. Oyun istediğin zaman windows'a geç, diğer zamanlar mac takıl mesela. Param olsa düşünmeden mac alırım.
-- Windowns --![]()
Mac OS daha çok deneyimli kullanıcılar için tavsiye edildiğinden Windows'u tavsiye ederim.
Birde Şöyle Düşün Dünyada Kaç Kişi Windows Kullanıyor Dünyada Kaç Kişi Mac Kullanıyor..