MERHABALAR ENVANTERDEKİ BELİRLİ İTEMLERİ SİLME KODU VARMI SKRİPTİN? VARSA SÖYLERMİSNİZ?
@GetqusA @Minecraftplayerr @Republican Sensei @Switcher
@GetqusA @Minecraftplayerr @Republican Sensei @Switcher
remove tnt named "Deneme " from player
veya
remove tnt from player
ilk baştakini anlamadım 2.si olmadı[DOUBLEPOST=1436043549,1436043439][/DOUBLEPOST]Tamamdır Yaptım saolasınızKod:remove tnt named "Deneme " from player veya remove tnt from player
Nezaman Gerçekleşecek Bu Kod ? Mesela Oyuna Girdiginde XXX Adında Tnt Varsa Sil Kodu:ilk baştakini anlamadım 2.si olmadı[DOUBLEPOST=1436043549,1436043439][/DOUBLEPOST]Tamamdır Yaptım saolasınız
Şu skript ne oldu çalıştımı ?[DOUBLEPOST=1436049054,1436048992][/DOUBLEPOST]Özel Mesaj Degilde Buradan Yazarsan Emin Ol Daha Fazla Kişi Yardımcı Olabilir.
10 Kişi Oldürünce öldüren oyuncunun envanterine nasıl 1 tane diamond gelmesini sağlarım?
on death:
victim is player
attacker is player
add 1 to {pk.%attacker%}
every 1 second:
loop all players:
if {pk.%loop-player%} is 10:
give loop-player diamond
set {pk.%loop-player%} to 0
Aslında Every 'le kodu uzatmışsın ..Şu skript ne oldu çalıştımı ?[DOUBLEPOST=1436049054,1436048992][/DOUBLEPOST]
10 Kişi Öldürünce vermesi lazımKod:on death: victim is player attacker is player add 1 to {pk.%attacker%} every 1 second: loop all players: if {pk.%loop-player%} is 10: give loop-player diamond set {pk.%loop-player%} to 0
aynen bide tam looplamadan adam double atıp 11 e çıkartırsa bidaha diamond alamazAslında Every 'le kodu uzatmışsın ..
direk add 1 to nun altından if le girebilirdin
Aynen , dicektim bigger than yapmamış :/aynen bide tam looplamadan adam double atıp 11 e çıkartırsa bidaha diamond alamaz![]()
Kodu zaten önceden düzeltim özel mesajla yolladım greater than ile.Aynen , dicektim bigger than yapmamış :/
alamaz![]()
Peki ozaman Birdahakine Equals kullanırsan daha sağlıklı olur.Kodu zaten önceden düzeltim özel mesajla yolladım greater than ile.