[ÇÖZÜLDÜ] Garip Bir Simge

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Ruh hali
Authme'nin "message" kısmını düzenlerken böyle bir simgeyle karşılaştım, fakat bu simgeyi hiçbir yerde kullanmadım sorun ne olabilir?

Kod:
&3&m>> &7Hey sen! Aramıza, yani, &3Boybuscuss Craft&7'a hoş geldin! &3&m<
&3&m>> &7Eğer sunucuya ilk defa katılıyorsan, lütfen &3/kurallar &7yazmayı unutma! &3&m<
&3&m>> &7Bu arada &3{PLAYER}, &7bu sunucuda elementlere hükmedildiğini de unutma :) &3&m<

+ olarak, bu ok sembollerini kullanmadan önce de aynı şey vardı.

---

Dosyayı, "BOM Olmadan UTF-8 Olarak Kodla" kodlama yöntemiyle kaydettim ve düzeldi. @Admicos'a teşekkürler!

Son düzenleme:

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
AuthMe versiyonunu güncelle. Sorun çözülmesse Authme Klasörünü sil, /reload çek. Yeniden düzenle.

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Ruh hali
AuthMe versiyonunu güncelle. Sorun çözülmesse Authme Klasörünü sil, /reload çek. Yeniden düzenle.
Authme'nin son versiyonunu yükleyip, önceki sürümden kalan her şeyi sildim ve dosyayı tekrar düzenledim, aynı sorun devam ediyor. Teşekkürler yinede.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
configi UTF-8 (BOM olmadan) olarak ayarla dene.

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostum ilk olarak sen &m kullanmışsın bu ne demek onu anlatıyım mesala 2 tane "-" simgesi var bunların birleşmesine yarar yani -- şu ortadaki küçük beyazlık kaybolur. senin yapman gereken ya &m kaldırıcaksın yada > bu işeretten sadece 1 tane kullanıcaksın şu anda çıkan sorun yukarıda anlatığım ile aynıdır iyi forumlar.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Merhaba dostum ilk olarak sen &m kullanmışsın bu ne demek onu anlatıyım mesala 2 tane "-" simgesi var bunların birleşmesine yarar yani -- şu ortadaki küçük beyazlık kaybolur. senin yapman gereken ya &m kaldırıcaksın yada > bu işeretten sadece 1 tane kullanıcaksın şu anda çıkan sorun yukarıda anlatığım ile aynıdır iyi forumlar.
Adam çözdüm demiş.

EmrsmskOfficial

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam çözdüm demiş.

KatilKorsanlar

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Â> bu şekilde yaparsan olur.

Alt + 194 = Â
Alt + 175 = >
Alt + 174 = <

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...