Çok büyük bir çalışma|yapmaya çalışsanız 1 ayda bitiremezsiniz

beğendinizmi?

• Kullanılan toplam oy
    17

serkan deniz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar bu benim paylaştığım ilk harita.bu haritayı ben yapmadım yabancı bir arkadaş yapmış tesadüfen buldum.çok büyük içinde otelden tutunda havaalanına ladar bir sürü şey var.hatta adam yol yapmış ve yolda yol çalışması yapılıyor.çok güzel takdir ede ede bititremem eniyisi indirin ve görün.
link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
2012-08-06_23.42.14.png
2012-08-06_23.41.25.png
2012-08-06_23.41.45.png

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Single Player commandsmi ? KArdeşim bu MCeditle yapılmış ve kesinlikle adamın 2-3 saatini almıştır, bu mapı ingiliz minecraft forumlarında görmüştüm iyilerden sonuncular arasında gidip geliyordu ama çok güzel bir map

serkan deniz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bu mapı ben yapmadım ama server işi olduğunu düşünüyorum.çünkü oyun içindeki tabelaların biri ingilizce iken diğerleri almanca oluyor.çok büyük bir serverda yapılmış olmalı

Utkuw619

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
başlatı açın aramaya çalıştır yazın çalıştırı açın %appdata% yazın klosör açılcak minecraftı seç savese tıkla indirdiğini rardan çıkar sonra o savese at ozaman oynayabilirsin

CcAnonymouscC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence çok güzel bir save arkadaşım teşekürler ben bu saveye bayıldım ve her arkadaşıma minecraft yükleyip kuruyom bu haritayı:D

sticpage

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle güzel fakat ben cok bos seyleri sevmediyim icin bisey diyemiyorum ama emeye saygi