Söylenecek cok sey var lakin forum kurallarını göz onünde bulundurarak susuyorum.Coleries Dolandırıcılığı
Takım arkadaşımın yapmakta olduğu Yigit. denen kişinin siparişi 1 adet çakma lobi ve 1 adet skyblock haritasıydı.Takım politikamız gereği ücretin %50 sini builde başlamadan önce aldığımız için kendisinden bu parayı talep ettik fakat kendisi kartında para olmadığını söyleyerek %50 lik ücretin çok daha altında bir ödeme yaptı.Biz de müşterilerimize duyduğumuz güvenden dolayı tolere etmeye karar verdik ve kendisine aynı gün içinde çakma lobisini teslim ettik.
Takım anlaşmamız 2 haritanın da paket halinde alınacağı, yoksa hiçbirinin yapılmayacağı yönündeydi.Fakat bu dolandırıcı kendisine göre bir fiyat biçip, komik bir fiyatta ödeme yapıp haritayı alarak bizi dolandırdı.Kaldı ki bu haritaları bize yaptırmak için günlerce oyaladı ve beğendiğini defalarca beyan etti. Anlaşılan ücretin çok altında bir ödeme yaptıktan sonra bizi engellemesi dolandırıcı olduğu gerçeğini kanıtlıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 125390
Madem takım arkadaşım kötü yapıyor neden çakma lobiyi gayet güzel bir şekilde teslim aldıktan sonra engelleyip bizi kelimenin tam anlamıyla dolandırdı?
Ekli dosyayı görüntüle 125393
İyi niyetimizin böyle suistimal edilmesi ve emeklerimizin hiçe sayılması; takımımızı hem üzdü hem de sinirlendirdi.Bundan dolayı yapmış olduğumuz haritayı bedavaya paylaşmaya karar verdik.Haritanın indirme linkini almak için hcyl#0704 discord adresinden ulaşabilirsiniz.
Konuyu açmamızın sebebi hizmet sağlayan diğer takımların veya kişilerin bu dolandırıcıya karşı daha dikkatli olmalarını, ve bu sunucuyla iş yapmamaları konusunda uyarıyoruz. Kendisinin gerekli cezayı alması için elimizden geleni yapacağız.
-CreativeLabs ekibi
Defalarca begendigini dile getirdin, yalan soyleme. Bir kac gun icinde parayi atacaginida ekledin. Simdi bize dilenci sıfatı takıp alay ediyosun. Kim dolandirici cok net ortada. Onlarca musterimiz var fakat 1 tane bile pisman olan yok?Konuya şöyle bir açıklık getireyim;
Arkadaşlarla alışveriş yapmanızı önermiyorum kesinlikle. Çünkü bu arkadaşlar yaptıkları map kötü olsa bile, biz emek verdik at paramızı diyen tiplerden.
Bu arkadaş yaptı, beğenmedim 3 kere bu durum yaşandı. Ardından çakmalobi haritasını 20 tlye satın aldım. Doğrusu onuda burada bedavaya paylaşacağı yazıyor. Kim dolandırıcı acaba?
Map benim elimde olsa, ben paranı vermesem. Anlarım derdinide, yaptığın biraz garip geldi.
Coleries ismini kötüye çıkaramazsınız. Kötüye çıkarmak içinde belli başlı uydurmalar ile de buraya gelmeyin lütfen.
Konuya şöyle bir açıklık getireyim;
Arkadaşlarla alışveriş yapmanızı önermiyorum kesinlikle. Çünkü bu arkadaşlar yaptıkları map kötü olsa bile, biz emek verdik at paramızı diyen tiplerden.
Bu arkadaş yaptı, beğenmedim 3 kere bu durum yaşandı. Ardından çakmalobi haritasını 20 tlye satın aldım. Doğrusu onuda burada bedavaya paylaşacağı yazıyor. Kim dolandırıcı acaba?
Map benim elimde olsa, ben paranı vermesem. Anlarım derdinide, yaptığın biraz garip geldi.
Coleries ismini kötüye çıkaramazsınız. Kötüye çıkarmak içinde belli başlı uydurmalar ile de buraya gelmeyin lütfen.
Sanırım siz verdiğiniz küçücük miktara hypixel spawnı falan istiyorsunuz. Elinizdeki(!) bütçe ile size 3 defa o fiyata uygun map yaptık fakat sizin istekleriniz o fiyatın 2 3 katına çıkıyordu. Madem o kadar iyi istiyorsunuz, e sunucudan elde ettiğiniz geliriniz de var neden bizi bu kadar düşük bir bütçe ile kısıtlayıp büyük şeyler isteyip, bir de üstüne elimdeki para bu diye itiraz ediyorsunuz? İstesek size ekip olarak gözlerinizi alamayacağınız map de yapabiliriz, bizim itirazımız kötü(?) yapıp emeğe karşı değil, bütçenize uygun yapılıp üstüne üstlük en sonunda beğendiğinizi dile getirip bana güvenebilirsiniz gibi laflar söylemenizdir. Hizmetimizi ve hizmetinizi beğenmeyen tek müşterimiz olarak o çok meraklı olduğunuz malum sunucunun mimarları ile görüşüp daha yüksek bir bütçe ayırıp map yaptırabilirsiniz. Veya her şeyi farklı bir sunucudan çalıntı olan sunucunuza bir çalıntı map de iyi yakışırdı açıkçasıKonuya şöyle bir açıklık getireyim;
Haritaları güzel yapabilirsiniz ama her insanın göz zevki aynı değildir, yaptığınız harita bana iyi gelmedi. Bu yüzden satın almadım. Haritayı bana atıp ben size parayı vermesem anlarım fakat yaptığın iş şu an çok üzücü bir durum.
Ayrıca ücretini verip aldığım çakmalobi haritasını da bedavaya paylaşacağınızı belirtmişsiniz, burada kim dolandırıcı oluyor bu biraz düşündürücü.
Burada tek yaptığınız şey bazı uydurmalar ile ismimi kötüye çıkarma çabası ama başaramayacaksınız.
@Yiton Sana cevap vermeme dahi gerek yok aslında, botların düşünce salladığın sunucuları dahi geçemiyorsun. Discord üzerinden konuşmayı benden sen istemiştin, engel attım vs demişsin? Garip yahu...