CozyCraft - IP: cozycraft.net

kahval

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi gelerim sw'in artılarına:
Güvenilir kadro
op değil
Oyuncuları kaliteli
Güzel değişiklikleri var
Mimarisi diğer sw'lere göre daha iyi olsada geliştirilmeli
Adaletli
Spawner gibi op şeyler yok (2. maddenin aynısı gibi gözüksede değil.)

eksi yönleri
Eksi yönü olmaması.
Teşekkür ederiz. Web sayfamıza McMMO top10 listesi eklenmiştir.

Mazdi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok Başarılı Sunucu Fakat Bazı Eklentiler Lag Yapıyor Ama Oynanmazsa Pişman Olunabilecek Bir Sunucu.
Başarılar :)

Mazdi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hile koruma sistemi biraz sıkıntı çıkardı fakat artık sorun oluşturmamalı.
Sunucuyu Bırakmış Bulunmaktayım Fakat Bu Sunucudan Dolayı Değildir Klanı Kapatınca Evin Sethomesi Gitmiş Ve Bir Arkadaş Gelip Bütün Emeğimi Çalmıştır Sunucunun Hiçbir Suçu Yoktur Emin Adımlarla Yürüyorsun Başarılar Emir Abi :)

kahval

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu Bırakmış Bulunmaktayım Fakat Bu Sunucudan Dolayı Değildir Klanı Kapatınca Evin Sethomesi Gitmiş Ve Bir Arkadaş Gelip Bütün Emeğimi Çalmıştır Sunucunun Hiçbir Suçu Yoktur Emin Adımlarla Yürüyorsun Başarılar Emir Abi :)
Emeğinin çalınmasına üzüldüm. PandaZ'ye de benzeri oldu. Evinin claimini silmiş ve biri itemlerini almış. Sizi bu şekillerde ayrılıyor görmek istemezdim, oyun kuralları çerçevesinde yapabileceğim bir şey yok maalesef. İleride tekrar karşılaşmak dileğiyle. İyi oyunlar.

Cool_Dani

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu da Küfür ler Hava da uçusuyo vay be bir kisi de gelip mute atmiyo Server Güzeldiyecektim Başarili Dicektim ki Küfürleri Göresee kadar... Aktif bi Rehber arayin kendinize
Başarilar!

+ Haritada kendimiz hariç başkalarini görmek kötü olmuş bi düşmanin oldugunu düşün seni kolaylik la bula bilir
Sıkıntı +++

kahval

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
o yüklü ama gene anı hatayı veriyo. başka ney kurmam lazım? bi de oyunun versiyonu kaç?
Java yüklüyse aynı hatayı vermemeli. Yüklü olduğuna emin misiniz? Version 1.12.2 ama siz 1.9.3 - 1.12.2 arası herhangi bir version ile girebilirsiniz.

Daha güçlü bir sunucuya geçtik. İyi oyunlar.