|CRAFTMINER| - CREATIVE - SKYBLCOK - SURVIVAL - SKYWARS - PVP - FACTION -#IP#play.craftminermc.com

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Haritalar @TunaYCL e Aittir Senin Yapmadığın bir şey. Pluginler Demiş Sanki Sen Yaptın Onları Boş Yapma Konuyu Baltalama.

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0
Tuna kimin builderiydi benim builderimdi zamanında o mapı bizim adına yazdı ve o mapı yaparken bizde vardık daha ne konuşuyorsun kimin yapıp yapmadığı bir önemi yok o map bizim adımıza yapıldı tuna ben yaptım demesin evet o yaptı ama bize yaptı sonuç olarak bize yaptı bizim sunucuya :)

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
sizin sunucu ? olmayan bir şey :) için kavga ediyoz mapı biz kulanıyoruz kullanmaya devam edicez .

babakondad

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
sunucunuz güzel gibi fakat keşke prisonda olsa türkler bu prison işini çok iyi yapar ama kimse de yok prison

TunaYCL

Play.oyunesiri.com
En iyi cevaplar
0
Bütün harita mapları çalıntı - alıntı sadece plugin paketi anılın
Benden habersiz CraftMiner Maplarımı Kullanıyor!
Not;
Maplar bana ait - bazı pluginler oyunesirine ait!
Bilge adam npclerinden başka kendisine ait olan neredeyse hiçbirşey yok!
Lobi - arena pvp - faction - pvp - çakma lobi gibi maplar bana aittir

şu an oyunesiri diye bir sunucu yokki :(
Öyle bir sunucunun olmama seebi sensin hackermişsin 2 dosya silip sıkıştırılmış olarak mega.nz ye yükleyip hackledim diye bir şey sanma krndini @HERGELEMAN

HERGELEMAN

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün harita mapları çalıntı - alıntı sadece plugin paketi anılın
Benden habersiz CraftMiner Maplarımı Kullanıyor!
Not;
Maplar bana ait - bazı pluginler oyunesirine ait!
Bilge adam npclerinden başka kendisine ait olan neredeyse hiçbirşey yok!
Lobi - arena pvp - faction - pvp - çakma lobi gibi maplar bana aittir

Öyle bir sunucunun olmama seebi sensin hackermişsin 2 dosya silip sıkıştırılmış olarak mega.nz ye yükleyip hackledim diye bir şey sanma krndini @HERGELEMAN
Ben sunucuyu hacklemedim onlar kendisi kaşındı, burda bütün oyuncuların emeklerinden bahsediyoruz ben kimsenin emeği gitmesin diye sadece yapılan haritaları sildim. hiçkimsenin itemini vs. silmedim pluginlerinize gelirsekde, pluginlerin javalarınıdamı siz kodladınız? eğer siz kodladıysanız helal olsun. Maplerde 2 gün öncesi benden paket dilenen sensin tuna şimdi seni attık diye burda bize muamele yapma her ne olursa olsun o haritalar artık bize aittir çünkü oyunesiriyle craftminer birleşmişti siz sattınız bizi bizde karşılığını böyle veriyoruz kardeşim iyi forumlar iyi günler :)

TunaYCL

Play.oyunesiri.com
En iyi cevaplar
0
Ben sunucuyu hacklemedim onlar kendisi kaşındı, burda bütün oyuncuların emeklerinden bahsediyoruz ben kimsenin emeği gitmesin diye sadece yapılan haritaları sildim. hiçkimsenin itemini vs. silmedim pluginlerinize gelirsekde, pluginlerin javalarınıdamı siz kodladınız? eğer siz kodladıysanız helal olsun. Maplerde 2 gün öncesi benden paket dilenen sensin tuna şimdi seni attık diye burda bize muamele yapma her ne olursa olsun o haritalar artık bize aittir çünkü oyunesiriyle craftminer birleşmişti siz sattınız bizi bizde karşılığını böyle veriyoruz kardeşim iyi forumlar iyi günler :)
skypeden küfürler;
http://hizliresim.com/DJ8B41

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0
Bu saaten sonra ne o mapları ne pluginleri isteyen yok zaten birinin eline geçmiş bir paketi ben daha kullanmam yenilerini yapmak çok zor değil sadece biraz üşengecim ama zamanla hepsinden güzellerini yaparım bir de şöyle demişsin '' o haritalar artık bize aittir çünkü oyunesiriyle craftminer birleşmişti'' demişsin de senin o maplarda , pluginlerde hiç birinde gram emek yok sen gelmeden önce ben hepsini yaptım hadi emeğin olsa eyvallah derim seninde hakkın var kullan derimde emek katmadan, çalıp kullanmakta neresinde artık bizim'de oluyor anlamış değilim..

Boş dalgalardasın tüm herkes biliyor o paketler , maplar benim olduğunu zaten böyle bir sunucu kaç gün dayanır? kaç oyuncu gelir?