MirzaMutluMRJ
PLAY.MRJNW.NET
- En iyi cevaplar
- 0
şu an oyunesiri diye bir sunucu yokki@TunaYCL kimin builderiydi acaba ? o mapı kime yaptı acaba? bir sorsana adam akıllı
Kafamı buluyosun anlamıyorum ki mapı yaptığımız anın kanıtları var hala diyorsun ki olmayan bir şey kendinizi kandırıyorsunuz.sizin sunucu ? olmayan bir şey için kavga ediyoz mapı biz kulanıyoruz kullanmaya devam edicez .
Biz çalmadık demedikki zatenArenaPVP paketimi çalıp kullandıklarının kanıtları ;
Öyle bir sunucunun olmama seebi sensin hackermişsin 2 dosya silip sıkıştırılmış olarak mega.nz ye yükleyip hackledim diye bir şey sanma krndini @HERGELEMANşu an oyunesiri diye bir sunucu yokki
Ben sunucuyu hacklemedim onlar kendisi kaşındı, burda bütün oyuncuların emeklerinden bahsediyoruz ben kimsenin emeği gitmesin diye sadece yapılan haritaları sildim. hiçkimsenin itemini vs. silmedim pluginlerinize gelirsekde, pluginlerin javalarınıdamı siz kodladınız? eğer siz kodladıysanız helal olsun. Maplerde 2 gün öncesi benden paket dilenen sensin tuna şimdi seni attık diye burda bize muamele yapma her ne olursa olsun o haritalar artık bize aittir çünkü oyunesiriyle craftminer birleşmişti siz sattınız bizi bizde karşılığını böyle veriyoruz kardeşim iyi forumlar iyi günlerBütün harita mapları çalıntı - alıntı sadece plugin paketi anılın
Benden habersiz CraftMiner Maplarımı Kullanıyor!
Not;
Maplar bana ait - bazı pluginler oyunesirine ait!
Bilge adam npclerinden başka kendisine ait olan neredeyse hiçbirşey yok!
Lobi - arena pvp - faction - pvp - çakma lobi gibi maplar bana aittir
Öyle bir sunucunun olmama seebi sensin hackermişsin 2 dosya silip sıkıştırılmış olarak mega.nz ye yükleyip hackledim diye bir şey sanma krndini @HERGELEMAN
skypeden küfürler;Ben sunucuyu hacklemedim onlar kendisi kaşındı, burda bütün oyuncuların emeklerinden bahsediyoruz ben kimsenin emeği gitmesin diye sadece yapılan haritaları sildim. hiçkimsenin itemini vs. silmedim pluginlerinize gelirsekde, pluginlerin javalarınıdamı siz kodladınız? eğer siz kodladıysanız helal olsun. Maplerde 2 gün öncesi benden paket dilenen sensin tuna şimdi seni attık diye burda bize muamele yapma her ne olursa olsun o haritalar artık bize aittir çünkü oyunesiriyle craftminer birleşmişti siz sattınız bizi bizde karşılığını böyle veriyoruz kardeşim iyi forumlar iyi günler
Bu saaten sonra ne o mapları ne pluginleri isteyen yok zaten birinin eline geçmiş bir paketi ben daha kullanmam yenilerini yapmak çok zor değil sadece biraz üşengecim ama zamanla hepsinden güzellerini yaparım bir de şöyle demişsin '' o haritalar artık bize aittir çünkü oyunesiriyle craftminer birleşmişti'' demişsin de senin o maplarda , pluginlerde hiç birinde gram emek yok sen gelmeden önce ben hepsini yaptım hadi emeğin olsa eyvallah derim seninde hakkın var kullan derimde emek katmadan, çalıp kullanmakta neresinde artık bizim'de oluyor anlamış değilim..Ben sunucuyu hacklemedim onlar kendisi kaşındı, burda bütün oyuncuların emeklerinden bahsediyoruz ben kimsenin emeği gitmesin diye sadece yapılan haritaları sildim. hiçkimsenin itemini vs. silmedim pluginlerinize gelirsekde, pluginlerin javalarınıdamı siz kodladınız? eğer siz kodladıysanız helal olsun. Maplerde 2 gün öncesi benden paket dilenen sensin tuna şimdi seni attık diye burda bize muamele yapma her ne olursa olsun o haritalar artık bize aittir çünkü oyunesiriyle craftminer birleşmişti siz sattınız bizi bizde karşılığını böyle veriyoruz kardeşim iyi forumlar iyi günler