CraftRise Hatası Ve Dolandırıcılığı

bahattindurmaz3

Zombi Katili
Mesajlar
179
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
10
Puanları
80
Merhabalar herkese, CraftRisenin kendı tarafından yaptıgı hata dolayısıyla skyblock sunucusunda 6 golem spawner(değeri 6*25=150TL) çalındı şimdi size olayı anlatayım.
CraftRise sunucuda küfürleri engellemek için bir sistem yapmaış fakat buna komutlarıda dahil etmiş.Adaya bir oyuncu gelmek istedi kullanıcı adıda Expözür dilerim.
Oyuncuyu adaya alırken /is invite expp yazarak alınıyordu bende adaya aldım. Adaya girer girmez golem spleri çaldı 12 taneden 6 tanesini aldı diğerlerini kurtardım fakat 6 golem sp gitti ve adadakı heryere zarar verdi ve sonunda kendı cıktı.Adama zarar verirken /is kick expözür dilerim yazdıgımda yasaklı kelime içerdiği için komutu algılamıyordu bende /is kick expp yazdım fakat oyuncu adada yok diyordu yanı tam kullanıcı adını istiyordu oda yazılmıyordu bu sadece benim başıma gelmedi.
Ben siteye destek açtım desteklerime cevap vermeden kapatıldı.2 tane desteğimede aynısıldı yapıldı ve diğer açtığım destekler siliniyordu direkt.
Bu suçu hem kabul ediyorlar hemde hatayı düzeltmiyorlar herkesin bilgisi olsun istedim bu şekilde ilgisiz bir sunucuda oynamak sizin içinde kötü olur.
 


efekec55

Team Arcenia
Mesajlar
163
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
71
Puanları
340
Ruh hali
Güvenmediğin kimseyi adana alma golemlerinin çalınması craftrisenin sebebi değildir
 

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
Mesajlar
485
En iyi cevaplar
83
Beğeniler
444
Puanları
3,190
Ruh hali
Bizzat görev aldığım için o sunucuda sana şunu açıklayayım ;

Dolandırıcılık sadece şu şekilde ban yiyor, sen ona bir şey veriyorsan, anlaşmanıza göre karşındaki kişi sana alacağın şeyi vermiyor ve kaçıyorsa bunu videoya alıp banlatabilirsin.

Onun haricinde adaya aldığınız üyeler vs. sunucu yönetimini uzaktan veya yakından ilgilendirmemektedir.
 

Üst