CraftWorld / Open World / Hayatta Kalmak Bir Sanat Oldu /Acık Beta/ Sunucumuz Aktif İP: 46.20.1.139

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu sunucu burak oyunda tarafından 2 yıl önce acıldı ve Sanırsam hub'tu kimi kandırıyosun sen.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz Şaka Gibisiniz Burak Oyunda Bu Videoyu 2 Veya 3 Yıl Önce Çekti Bu Videoyu Ve Siz İnsanlara Burakoyunda Svsi Diye Yedirtiyosunuz :yıkıl:

craftworldcraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
YENİLİKLER
1-Lobi Yapılacak
2-Sunucu : salay.com.tr YE Tasıncak (TürkTelekom Üst Yapısı)
3-Spawn Yenilencek

Moderatör tarafından düzenlendi:

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucuya tekrar girdim ve...
"Keşke millet'i Burak oyunda diye kandırmasaydınız" dedim ve Semih (Sunucu Sahibi) /cc çekip sohbet'i temizledi ve ban attı...

"Taklitler aslını yüceltir."

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Seni serverinde istiyen bir kurucu varmı acaba @Ozi Başkan
Evet var, @Ozi Başkan 'ı etiketlemen çok iyi oldu şuanda onun ile DOST'uz :) Serverimizde benim veya onun sorun çıktın mı beraber çözüyoruz, çözmeye çalışıyoruz :) Zaten bu devirde bi' Provanas bi ********* birde ArmaCraft var survival olarak başka yok ki :( Diğerleri umrumda mı sanıyorsun? İster banlasın isterse banlamasın Bana ne?

bilocan049

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet var, @Ozi Başkan 'ı etiketlemen çok iyi oldu şuanda onun ile DOST'uz :) Serverimizde benim veya onun sorun çıktın mı beraber çözüyoruz, çözmeye çalışıyoruz :) Zaten bu devirde bi' Provanas bi ********* birde ArmaCraft var survival olarak başka yok ki :( Diğerleri umrumda mı sanıyorsun? İster banlasın isterse banlamasın Bana ne?
Kardesim 2 aydır kesintisiz hitmez veriyoruz yani sizin gibi 1 haftada 6 kere sıfırlamıyoruz :) .