Creeper'lardan kolay kurtulma taktiği.

hasanterliksiz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Haklısın aslında ama birde bunu eğlencesi var.Mesela arka arkaya 3 creeper geliyordu bir keresinde bana doğru.Sırası ile içlerinden geçince tek tek patladılar.Komik oluyor böyle olunca tabi :) Bir de toprak,taş gibi madenleri kolayca toplayabilirsiniz böyle patlatarak.Parçalanmış halde durdukları için :)

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Haklısın aslında ama birde bunu eğlencesi var.Mesela arka arkaya 3 creeper geliyordu bir keresinde bana doğru.Sırası ile içlerinden geçince tek tek patladılar.Komik oluyor böyle olunca tabi :) Bir de toprak,taş gibi madenleri kolayca toplayabilirsiniz böyle patlatarak.Parçalanmış halde durdukları için :)
:D

The Crafter

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Elmas Kılıca Göre Anlatıyorum: 1 kere vur geri çık (patlaması yarıda kesilecek ve normal hale dönecek) sonra direk dal patlayana kadar 2 kere vurmuş olursunuz. Bu anlattığım creeperdan kurtulmak için değil creeper kesmek için

The Crafter

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Multiplayer'da kolay, single player dersen (kızarmış gibi olmasın) kardeşim illa elmasla yap demedim. Demirle de yap sadece (Emin değilim deneyin) 2 kere yada 3 kere vurunca saldırmaya başlıcaksın.

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Multiplayer'da kolay, single player dersen (kızarmış gibi olmasın) kardeşim illa elmasla yap demedim. Demirle de yap sadece (Emin değilim deneyin) 2 kere yada 3 kere vurunca saldırmaya başlıcaksın.
zaten demir kılıç varsa 1 kere vur sonra kaç o patlargibi olur fake atar sonra üstüne yürü 2 kere vur ölür

The Crafter

Marangoz
En iyi cevaplar
0
zaten demir kılıç varsa 1 kere vur sonra kaç o patlargibi olur fake atar sonra üstüne yürü 2 kere vur ölür
kardeşim bu anlattığın elmas kılıca demir kılıca değil, zaten benm anlattığımın aynısı sadece yanlış yazıp demir demişsin. gittim araştırdım.
Elmas Kılıç-1 kere vur çekil,saldır. Demir Kılıç- 2 kere vur çekil,saldır

Rurikhan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yoq updatelerde demir = dia ama atackdan denedim bide zıpla vur daha çok can götürüyo gercek !

enderjedi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaten ben genelde savaşamayacak durumdaysam yanına gidip sonra geri zıplayarak patlamasını sağlıyorum. Birden fazla creeper varsa da suya atlıyorum ne de olsa bizim yüzme hızımız daha fazla. Ama beni asıl gıcık eden şey evin önünde beklemeleri T_T ama bu sorunu da fırlatıcılarla kılımı kıpırdatmadan çözüyorum

The Crafter

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öyle bi konu vardı. Kısaca madende lav görürsen elmas aramaya başla 5-17 arasında bulabilirsin,5-17 değil 12-16 diyen arkdaşlar olabilir. 5-12 arasında da bulabilirsin ama çok nadir en kolayı için maden bul içinde lav olsun. Her içinde lav olanda olmayabilir am agenellikle bulursun bir başka yol, tnt kullan