Creeper'li Anılarınız

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk ben başlayacağım.Mağarada dairesel oda vardı.Orada 4 creeper'li grup+zombiler vardı.Birisi patladı.4 creeper yok oldu ama tek canım vardı.Zombiler öldü sanıyorum.Sevinirken zombi tek vuruşla öldürdü.Sizin varsa paylaşın.

ShadowWarrior

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendime kale yapmıştım kalenin içine hamam duş alma yerleri falan vardı oraya girip duş alırken F5 e tıkladım 2 kere bi baktım arkamda yeşil kafa eyvah dedim ts etti bom heryer kırıldı allahtan creative moddaydım ama çok kayıp oldu bidaha yapamadım orayı

Dr.Creeper

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşımın Evinin Altına Tnt Koymuştum.Bana Tuzak Kurarsa Ben De Patlatacaktım.Tam Son Tnt Yi Koydummm.O An Creeper Geldi Bi Patladı.Arkadaşın Evinden Tek Bir İz Kalmadı

Finlaze

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Creeperin hep arkadan geldiğine inanıyordum ama hiçbir zaman öyle gelmeyince rahatladım tabi bu sırada arkamdan creeper geldi :aç:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bir ev yapmıştım villa ışıklandırma yapmadığım için büyük olduğu için alanda 3 creeper spawn oldu evi yapmaya devam etcektim içeri girdim ve evimin patlamasıyla rage quit çektim ::'(

sakarat15

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Creeperleri Hep acımışımdır videolarımda var 3 dane birden patlatmadan öldürdüm :)