CS:GO envanterimi anında nerede satabilirim?

Apopyrema

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Tüm ciltlerimi listeleyebileceğim ve şahsen işlem yapmadan satabileceğim güvenli bir yer arıyorum.

Birkaç hafta önce BitSkins'i kullanırdım ama şimdi başka bir sahibine geçiyorlar ve bir para çekme seçeneğinin yanı sıra yeni öğelerin listelenmesini de devre dışı bıraktılar. Dahası, hizmetin çalışmaya devam ettiği kesin bir tarih yok ve bu konuda bazı endişelerim var çünkü eski BitSkins'te kalacak tek şey marka adı.

Lütfen bana CS:GO kaplamalarını nereden aldığınızı / sattığınızı söyleyin. Diğer forumlarda, millet DMarket'i denemeyi tavsiye ediyor - CS:GO Skins Site | CS:GO Skin Satın Al | DMarket . Bununla ilgili bir şey duydun mu?
 


Moderatör tarafından düzenlendi:

mahmud118

Are you?
Mesajlar
618
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
278
Puanları
1,320
Ruh hali
Anında bilmiyorum ancak OPSkins vardı, eskiden kullanmıştım, iyiydi baya. Belki ByNoGame %60'tan direk satın alıyordur, eskiden alıyordu sanırım.
 

Fulach

YASAKLANDI
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Anında bilmiyorum ancak OPSkins vardı, eskiden kullanmıştım, iyiydi baya. Belki ByNoGame %60'tan direk satın alıyordur, eskiden alıyordu sanırım. Ayrıca yakın zamanda envanterimi "AK-47 | Nightwish" dış görünümüyle doldurdum, harika!
İyi günler. Çeşitli platformlar aracılığıyla envanter satabilirsiniz. Önemli olan yorumları okumak ve dolandırıcılara kanmamaktır.
 

Üst