CS:GO Eşya düşürme Hakkında..

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet. Burada bu konu için konuşacağız. Birde size bir şey diyeceğim. İyi dinleyin.
Frag oyun sonu eşya düşürmede bir işe yaramaz. Tamamen rastgele düşüyor. Çünkü ben bi kere 25 kill 2 asist ve 3-5 kere ölmüştüm ve bana bir şey çıkmadı. Bir adama ise silah çıkmıştı. Onun skoru şu idi: 3-4 kill 0 asist 5 ölüm. Yani Frag yaparsam eşya düşer diye bir şey yok. Arkadaşım çok kill alamıyor ama ben çok alıyorum(yani o frag yapamıyor ben çok yapıyorum) ama bazen ona düşüyor bazen bana. Yani "Rastgele - Şansına" düşüyor. Beliki oyuncu isimlerinden çeviriyo ama önce 5-1 arasında ve 5 ve 1 dahil olmak üzere seçiyor. örn: 3 çıktı. 3 kişiye item düşer :) iyi konular! Edit: frag yaparsanız şans falanda artmıyor.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Eşya şansına düşüyor, 6 leş 15 ölüme rağmen fabrikadan çıkma kırmızı kuvars Tec-9 düşürdüm. Kesinlikle şans.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eşya şansına düşüyor, 6 leş 15 ölüme rağmen fabrikadan çıkma kırmızı kuvars Tec-9 düşürdüm. Kesinlikle şans.
aynen. Dediğim sistem gibi. 5 ve 1 dahil olmak üzere aralarından sayı seçiyor sonrada çıkabilen eşyalardan rastgele seçiyor ve rastgele dağıtıyor. dediğim gibi