CSGO'da rusça mikrofon sapıklığı

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belki biliyorsunuzdur. Ben bir youtube kanalı açtım. Bu kanalda aklıma ilk fikir olarak komik bir derleme yapmak geldi. Bir Pistol Only Deathmatch sunucusunda 20 dakika kadar oynadım ve bana göre en komik olan yerlerini kestim. Biraz uykusuz kafada yaptım bunu. Tam uyumadan önce kahve elektrik direği gibi çarptı. 20 dakikanın ayrı ayrı yerlerinden kırpa kırpa 3 dakikalık video oluşturmak için en az 1 saatimi vermişimdir. Beğenmediyseniz bile 1 saatlik emek için like atarsınız değil mi :)

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende geçenlerde oyun oynarken rusun biri almış eline hileyi otomatik sıkıyor bize , tüm oyuncular şikayet etti adam hala banlanmadı :/

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Ya ne bizim bu ruslardan çektiğimiz cs:go'yu bile ele geçirdiler :S

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
e atmasaydın, fananjit olmuş gibi sesin var o nasi **ka diyiş, yani atarken ne düşünüp te attin, höhöhöhö ne güzel sövdüm millet beğenecek diyemi düşündün.
Uykusuz kafayla son bir oyun sonra yatıcam dedim. O kafayla değişik işler yaptım ve o kafayla videoyu tekrar izleyince komik geldi. Sabah kalkınca da render'ını falan yaptım. Ayrıca "ne güzel sövdüm" olayı bu kanalda var olamaz bir şey. Orada söylediklerimin hiçbirinin anlamını bile bilmiyorum. Öylesine dolaştım dolaştım sonra kırpma işlerini falan yapıp attım. Bu durumu hala forumda anlayışla karşılayabilecek kişiler bulabileceğimi düşünerek attım bu videoyu. %67 oranında da varmış. Kalan %33 de sensin. O kadar beğenmediysen "Ben beğenmedim. Kötü olmuş. Sesini biraz düzeltmen lazım. Sesin kötü çıkıyor." yazmak çok zor değil :)