Cube World'da Okçuluk

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
minecraft-türk-oyun-forumu.png

maxresdefault.jpg

Selamlar,
Bugün ölü kategori olan Cube World kategorisini canlandırmaya devam edeceğiz. Bugünkü masaya yatıracağımız konu ise okçuluk olacak. Umarım okçuluk hakkında size güzel tüyolar verebilirim.

Okçuluk Sınıfları
Büyücülükte olduğu gibi bu sınıfın da alt sınıfları var. Okçunun alt sınıfları izci ve keskin nişancı olarak ayrılmakta. İzciler çok hızlı hareket ederken keskin nişancılar en son yeteneği ile daha fazla hasar verebilir. Bu yüzden benim önerim keskin nişancıdır. İlk başta oyuna keskin nişancı olarak başlarsınız. Değiştirmek içinse 7 gümüş ve 94 bronz harcamalısınız. Ayrıca okçuların eğitmenine de ihtiyacınızın olduğunuzu hatırlatalım.
c.png

Okçuya Uygun Evcil Hayvanlar
Bu sınıf için de kendimize küçük bir yardımcı seçsek fena olmaz. Yine büyücülere uygun olduğu gibi okçular da kaplumbağa kullanabilirler. Ya da okçu böceği adındaki evcil hayvan da onlar için uygun olabilir. Bunun dışında yine büyücüye önerdiğim Spitter'ı bu sınıfa da önerebilirim. Diğer evcil hayvanlardan bahsettiğim için direk okçu böceğine geçelim. Bu okçu böceği rakibine uzaktan oklar atabilir. Ayrıca bu evcil hayvana binebilirsiniz de. O yüzden size bu evcil hayvanı önermekteyim.

Silah Türleri
Okçulardaki silahlar da yine 3 çeşit. Bunlar arbalet, yay ve bumerang. Önerim yaydır. Bumerang ile çok hızlı atış yapabilirsiniz. Yay ise arbalet ve bumerangın arasında bir şey. Bu yüzden yayı öneriyorum. Eğer yay almışsanız kullanımı pek zor değil. Ayrıca hasarı da yüksek. Ama size önerim kesinlikle arbalet almayın. Ya bumerang ya da yay kullanın.

c.png

(Ne yazık ki fotoğrafta arbalet yok. Affedin.)

Malzemeler
Diğer büyücü sınıfında olduğu gibi bu sınıfın da malzemeleri aynı. Aynı büyücüdeki gibi efsanevi, epik gibi silahların yapımı için bazı madenler gerekiyor. Örneğin efsanevi bir silah için elmas madeni gerekiyor. Tabii bunun yanında odun, iplik gibi malzemelerle de çeşitli eşyalar üretebilirsiniz.

indir.jpg


Planör
Bu sınıfın ihtiyacını görecek bir eşyadır kendisi. Havada süzülmeyi sağlayan bu eşyayla hem rakiplerden kaçabilir hem de daha hızlı yolculuk edebilirsiniz. Ben bunu daha çok zindanlarda kullanırdım. Eğer canınız azsa planör ile kaçıp iksir yahut yemek yiyebilirsiniz.

Woodhangglidercubeworld.jpg


Takılar
Baştan söylemeliyim ki takılarınızı seçtiğiniz silaha göre seçmeye çalışın. Eğer bumerang kullanıyorsanız kritik türü takılar işinizi görecektir. Eğer yay ve arbalet kullanıyorsanız tempoya önem verin derim. Takıların bunun gibi çeşitli bonusları olduğunu unutmayın.

indir (1).jpg


Yemekler
Bu sınıfta pek iksire ihtiyacınız olmayacak bence. Rakiplerinizi uzaktan indirerek ilerlemeniz sizin için iyi olacaktır. Eğer canınız azalırsa bunu yemeklerle kolayca telafi edebilirsiniz.

Ufak Tefek Taktikler
Son olarak sınıfımız için ufak tefek taktiklere geçelim. İlk önce iki sınıf için de olan taktiklere geçelim. Eğer oyunda ilk yeteneğinizi açmışsanız sizin için iyi olacaktır. Çünkü rakipler yakına geldiğinde ilk yeteneğiniz ile onları uzaklaştırabilirsiniz. Bunun yanında rakiplerinize elinizden geldiğince uzak dalın. Hem görülmeniz zorlaşır hem de daha kolay öldürebilirsiniz. Şimdiyse sınıflara özel taktiklere geçelim. Eğer bir keskin nişancı iseniz en son yeteneğinizi kullanıp biraz bekleyin. Sonrasında sağ tıka uzun süre basılı tutun ve bırakın. Eğer çok güçlü bir yayınız varsa herkes ölmüş olacaktır. Eğer izci sınıfında iseniz rakip size geldiğinizde son yeteneğiniz ile kaçabilirsiniz.


Kapanış
Bugünkü rehberimizin de sonuna geldik. Umarım okçuyla ilgili tecrübelerimi sizlere aktarabilmişimdir. Oyunu oynamanız dileğiyle, görüşürüz.

maxresdefault (1).jpg
 


EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
Yarın sizce hangi sınıf ile ilgili bir rehber gelsin? Ninja ya da savaşçı olacak. Karar sizin.
 

Rozenberg

Dovahkiin RPG
Mesajlar
214
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
132
Puanları
430
Ruh hali
Trovenin ilham kaynağı.
 

EfeOyunda

EfeOyunda YouTube
Mesajlar
527
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
234
Puanları
830
Ruh hali
Bu oyun hala yaşıyormu ?
 

Üst