Cümleten Merhaba

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cümleten Selamün Aleyküm. Destan yazmayacağım, sadece genel özelliklerimden bahsedeceğim. İlk başta dil bilgisine çok dikkat ederim, Türkçe'yi elimden geldiğince düzgün kullanırım. Türkçe ile dalga geçenlerden, bilmediği birşeyi bilir gibi yapanlardan, argo kullanımından nefret ederim. Ve ayrıca profillere yazılan saçma sapan mesajlardan. Sanırsam bu konuda en uzmanınız @MUHDE . Bu işi tereyağından kıl çeker gibi yapıyor. Neredeyse gördüğüm, incelediğim her profilde bir "HORT" yazısı eksik olmaz. Sevmediğim özelliklerimden biri ise bu tip insanlar ;

Kuşa Geçmiş Olsun Sana olmasın

Bak Senin Varya .............................................
Sizin Gibi abiler Yüzünden Dünya Çürdü Klavye Bebeleri

Yahu kardeşim, biri ölümden dönüyor, sen gelmiş burada ne yazıyorsun. Akıl mantık ermiyor doğrusu. Sevdiğim şeylerim ise (yani hobilerim) günün nerdeyse tamamını bilgisayar başında geçiririm, bıraksalar bilgisayar başında sabahlarım, kitap okumaktan, senaryo/hikaye vb. şeyleri yazmaktan çok hoşlanırım ve sürekli yaparım. Ayrıca aşırı hayvanseverimdir, hayvanlara vuran, onlara zarar veren insanlardan nefret ederim ve onlarla sonuna kadar uğraşırım. Ne de olsa hayvanları da Allah yarattı. Ayrıca mavi rengi ve georgia yazı tipini çok severim. Neyse, benden bu kadar. Sormak istedikleriniz olursa konu altına yazmanız önemle rica olunur. Profilim kirlenmesin diye mesaj gönderimine kapatmış bulunmaktayım çünkü.

AYRICA UFAK BİR DİP NOT : Siz beni tanımıyorsunuz ama ben çoğunuzu tanıyorum. :) Forumda daha önce bulunmadım, ama aranızdan bazılarınızı en yakın arkadaşım gibi tanıyorum. Ve lütfen yan hesap, troll hesap demeyin. Bilin bakalım ben kimim :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Daha şimdiden mesajlara kapalı
@MUHDE Adamı şimdiden korkutmuş
O değilde Hoşgeldin(nası kullandım georgiayı .D)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
"Türkçe'yi güzel kullanmaya dikkat ederim" demişsin. Yazında birkaç yazım hatası buldum, eğer paylaşmama izin verirsen söyleyebilirim. İznin olmadan paylaşırsam uyarı veriliyor çünkü.
-----------------------------------------
Unutmadan, hoşgeldin.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Türkçe'yi güzel kullanmaya dikkat ederim" demişsin. Yazında birkaç yazım hatası buldum, eğer paylaşmama izin verirsen söyleyebilirim. İznin olmadan paylaşırsam uyarı veriliyor çünkü.
-----------------------------------------
Unutmadan, hoşgeldin.
Hoşbulduk ve evet, söylersen çok iyi olur. Her insan hata yapar. Asıl önemli olan "Hata Yapmam" diyerek hata yapmaktır.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Cümleten Selamün Aleyküm. Destan yazmayacağım, sadece genel özelliklerimden bahsedeceğim. İlk başta dilbilgisine çok dikkat ederim, Türkçe'yi elimden geldiğince düzgün kullanırım. Türkçe ile dalga geçenlerden, bilmediği bir şeyi bilir gibi yapanlardan, argo kullanımından nefret ederim. Ve ayrıca profillere yazılan saçma sapan mesajlardan. Sanırsam bu konuda en uzmanınız @MUHDE . Bu işi tereyağından kıl çeker gibi yapıyor. Neredeyse gördüğüm, incelediğim her profilde bir "HORT" yazısı eksik olmaz. Sevmediğim özelliklerimden biri ise şu tip insanlar ;

Yahu kardeşim, biri ölümden dönüyor, sen gelmiş burada ne yazıyorsun. Akıl mantık ermiyor doğrusu. Sevdiğim şeylerim ise (yani hobilerim) günün neredeyse tamamını bilgisayar başında geçiririm, bıraksalar bilgisayar başında sabahlarım, kitap okumaktan, senaryo/hikaye vb. şeyleri yazmaktan çok hoşlanırım ve sürekli yaparım. Ayrıca aşırı hayvanseverimdir, hayvanlara vuran, onlara zarar veren insanlardan nefret ederim ve onlarla sonuna kadar uğraşırım. Ne de olsa hayvanları da Allah yarattı. Ayrıca mavi rengi ve Georgia yazı tipini çok severim. Neyse, benden bu kadar. Sormak istedikleriniz olursa konu altına yazmanız önemle rica olunur. Profilim kirlenmesin diye mesaj gönderimine kapatmış bulunmaktayım çünkü.

AYRICA UFAK BİR DİP NOT : Siz beni tanımıyorsunuz ama ben çoğunuzu tanıyorum. :) Forumda daha önce bulunmadım, ama aranızdan bazılarınızı en yakın arkadaşım gibi tanıyorum. Ve lütfen yan hesap, troll hesap demeyin. Bilin bakalım ben kimim :)
Yazım yanlışı olan yerleri kırmızıyla belirttim ve düzelttim.
Bilgi paylaşarak çoğalır.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bazıları yanlış .s
Dilbilgisi; -
Bir şeyi; +
Şu; +
Neredeyse; +
Georgia; - ("" içinde olması lazımdı)
"Dilbilgisi" birleşik yazılır. TDK sözlüğünde de ayrı olarak geçer ama aslında birleşiktir.
Bkz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Peki sen "Trabzon, Türkiye'nin bir ilidir" derken Trabzon'u tırnak içine mi alıyorsun?

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
"Dilbilgisi" birleşik yazılır. TDK sözlüğünde de ayrı olarak geçer ama aslında birleşiktir.
Bkz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Peki sen "Trabzon, Türkiye'nin bir ilidir" derken Trabzon'u tırnak içine mi alıyorsun?
Yanlış olanları "-" ile işaretledim ve zaten "Dilbilgisi; -" yazıyor ve ayrıca Georgia nasıl yazılırmış Bay.Ükela(Lütfen bunu ciddiye alma, sadece kulağa komik geldiği için yazdım :D) .s

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Yanlış olanları "-" ile işaretledim ve zaten "Dilbilgisi; -" yazıyor ve ayrıca Georgia nasıl yazılırmış Bay.Ükela(Lütfen bunu ciddiye alma, sadece kulağa komik geldiği için yazdım :D) .s
İşte dilbilgisini yanlış diye işaretlemişsin ama doğru olacaktı :'(
Ve Georgia da Trabzon gibi bir özel isimdir yani tırnak içinde yazılması gerekmez.