DarknéssGuard's-*Spoiler*-MarganandVillage

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merahaba Arkadaşlar Ben ZetoxChild,
1gün önce Yapmaya başladığımız bir Adventure mapın çok küçük bir kısmını sizlere sunuyorum.Adventure mapı @EjderCraft_AliTartan ile yapıyoruz.Ben Builder o redstoner.Fazla uzatmadan köyün 3 tane evciğini size gösteriyorum.
Resimler

Zaten çok küçük bir kısmı daha 5 6 tane daha ev yapılcak tarlalar vs vs bundan sonra köyün bitmiş halini koyucam.
Benim İlk Adventure Mapım --Yakında-- (Ejder kardeşimizin değil tabi :D )
@Glyphl @Xecute55 @Droshe @Tario76 @Mello01 @WhoIsLance_ Buildlerine beğendiğim kişiler'in Eleştirileştirlerini duymak isterim :lol:

Son düzenleme:

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gerçekten çok iyi gidiyor. Şu yaprakları ve bacayı daha iyi yapsan çok güzel olacak

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzenlenicek onlar bunlar küçük şeyler :D Ama tavsiyene uyarımda bacalar kalır büyük ihtimal bi bakıcam bacalara :D :lol:

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
ben ewlerden hiç bişi anlamadım o kadar ayrıntı koyuyorsun ki :/ 16bite 1920 lik ayrıtı koyuyormuş gibi anlaşılmıyor :(

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ew yok valla orda .Ayrıntısını azaltmayı başaramıyorum aslında büyük yapıcaktım evlerin hepsini.Dev gibi olucakalrdı :D ama sonra fazla olur diye küçük yaprım küçük yapınca ayrıntı fazla kaçtı.Zaten okadar da falza değil :D Bundan sonraki Bölüm de Eleştirine dikkat edicem daha sadece yapıcam .

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha anlaşılır detaylar yap, çatısı abzürt duruyor biraz daha büyük yapmalıydın.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatıyı fazla büyük yapmak istemedim kendimce.3. Evin catısı ama biraz küçük olmuş olabilir ona bir şey demiyorum :D :lol:

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 Ev var dostum hangsinden bahsediyorsun :lol: dur bakıyım hepsindeymiş :3 :lol :D olsun böyle kalsınlar önerin için teşekkür ederim :D

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yokum eleştirmiyorum :3

Buildlerim beğenilmiyorsa ;(