Slipknott
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Deadra Craft
ip :5.62.126.71:12200
Açıklamalar
Öncelikle size eğlencenin garantisini veriyoruz.Çünkü serverimizde herkes eşittir.Vip alan oyuncuda aynı muameleyi görür normal oyuncuda moderatorun lafı da normal oyuncunun lafıda bizim için aynı şeyi ifade etmektedir.Maksat sizlere güzel bir ortam sağlamak.Saygı çerçevesinde eğlenceli vakit geçirmezini planlayarak hazırlanmış bir server.Kesinlikle moderator,mimar,admin'in bile haksız durumda aynı cezalar olacaktır.Şu benim arkadaşım şu benim dostum şu benim kardeşim yoktur.Şuna item buna item kesinlikle ilkemize aykırıdır.Server Kesinlikle Çalıntı Degildir Kendi El Emegi Göz Nurumuzla Yapmış Bulnuyoruz .
Serverimiz şimdilik 18 kişiliktir.Sizinde bize katkılarınız sonucuda bu sayıyı 40 'a çıkarmayı planlıyoruz.İsterseniz biraz serverimizin özelliklerine geçelim.
****Server 2.1.2015 Tarihinde Saat 19:10 Da Açılmıştır Şu Anda Vip Çekilişi Sürmektedir..
[HASHTAG]#Pazar[/HASHTAG] sayesinde ürününüzü başka oyunculara satabilirsiniz
#İlgili kurucular ve tüm yetkililer
[HASHTAG]#Serverimizde[/HASHTAG] 7/24 bir yetkili bulunaca
#İpeksi Spawner
#0 LAG Garanti !
#İlgili Adminler
[HASHTAG]#Yeni[/HASHTAG] Açıldı Rehber,Reklamcı Alımları
[HASHTAG]#Pvp[/HASHTAG] Koruması
[HASHTAG]#Timber[/HASHTAG] Plugini
[HASHTAG]#Claim[/HASHTAG]
[HASHTAG]#Alpha[/HASHTAG] Chest ....
Şuanlık rehber ,reklamcı alımları vardır.
Ben scratch_nl ve kuzenim blueplastic HERHANGİ BİR HATAMIZ OLDUYSA AF BUYURUN
RESİMLER :
SPAWN :
ORMAN :
Parkur:
Pazar :
Pazar 2:
HERKEZİ BEKLERİZ ...
ip :5.62.126.71:12200
Açıklamalar
Öncelikle size eğlencenin garantisini veriyoruz.Çünkü serverimizde herkes eşittir.Vip alan oyuncuda aynı muameleyi görür normal oyuncuda moderatorun lafı da normal oyuncunun lafıda bizim için aynı şeyi ifade etmektedir.Maksat sizlere güzel bir ortam sağlamak.Saygı çerçevesinde eğlenceli vakit geçirmezini planlayarak hazırlanmış bir server.Kesinlikle moderator,mimar,admin'in bile haksız durumda aynı cezalar olacaktır.Şu benim arkadaşım şu benim dostum şu benim kardeşim yoktur.Şuna item buna item kesinlikle ilkemize aykırıdır.Server Kesinlikle Çalıntı Degildir Kendi El Emegi Göz Nurumuzla Yapmış Bulnuyoruz .
Serverimiz şimdilik 18 kişiliktir.Sizinde bize katkılarınız sonucuda bu sayıyı 40 'a çıkarmayı planlıyoruz.İsterseniz biraz serverimizin özelliklerine geçelim.
****Server 2.1.2015 Tarihinde Saat 19:10 Da Açılmıştır Şu Anda Vip Çekilişi Sürmektedir..
[HASHTAG]#Pazar[/HASHTAG] sayesinde ürününüzü başka oyunculara satabilirsiniz
#İlgili kurucular ve tüm yetkililer
[HASHTAG]#Serverimizde[/HASHTAG] 7/24 bir yetkili bulunaca
#İpeksi Spawner
#0 LAG Garanti !
#İlgili Adminler
[HASHTAG]#Yeni[/HASHTAG] Açıldı Rehber,Reklamcı Alımları
[HASHTAG]#Pvp[/HASHTAG] Koruması
[HASHTAG]#Timber[/HASHTAG] Plugini
[HASHTAG]#Claim[/HASHTAG]
[HASHTAG]#Alpha[/HASHTAG] Chest ....
Şuanlık rehber ,reklamcı alımları vardır.
Ben scratch_nl ve kuzenim blueplastic HERHANGİ BİR HATAMIZ OLDUYSA AF BUYURUN
RESİMLER :
SPAWN :
ORMAN :
Parkur:
Pazar :
Pazar 2:
HERKEZİ BEKLERİZ ...
Son düzenleme: