Deleted

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazıları felan editleme şansımız varmı ? @Speaw

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
1.8 e yoksa tabelalı yada kitaplı(tabelalı daha iyi olur) bir şey yapabilir misiniz ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Zamanında Çok Fazla Arayan Oldu Yeri Geldi Hatalı Pluginlere Para Verdiler Bazıları Gerçekten Çalışanları Parayla Alıp Kullandılar Şimdi Ücretsiz Paylaşıldığını Görünce Üzülecekler :D

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bütün faction sunucular bunu ekliyecek şimdi serverlerine. Ama sıkıntı yok zaten girmiyorum öyle serverlere.

Speaw

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün faction sunucular bunu ekliyecek şimdi serverlerine. Ama sıkıntı yok zaten girmiyorum öyle serverlere.
Eklesinler diye koydum zaten ücretli alanlar bütün faction sunucularında kullanıldıgını görünce biraz icleri cız etsin :D

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Eklesinler diye koydum zaten ücretli alanlar bütün faction sunucularında kullanıldıgını görünce biraz icleri cız etsin :D
O kadar büyük bir özellik değil zaten kullansalarda bir şey farketmez bir plugin faction sunucuları yüceltmez diye düşünüyorum para verenlerde saçmalamışlar o kadar para verilecek bir özelliği yok.

AbdulrahmanDce

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Speaw plugini deneme sunucusuna kurdum ama paket calismiyor kardesim nitradoda sunucu sana yetki versem halledebilirmisin karşilikli tabikide