DEMİR SPAWNERI YAPMA

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Sunucumda Normal Iron Ingot Spawner Hazırlamak İstiyorum. Normal İron Golemden 3 Kat Daha Fazla Demir Vericek.. Bunu silkspawners tan ya da skript ile nasıl yapabilirim.. Yardımcı Olur musunuz ?

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Ben Bu Demir Spawnırını Satıcam Sunucumda Yani /ss give FuryRS ingot 1 komutu gibi bir komutla alabiliyim istiyorum.. Nasıl Yapıcam ?

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Ben Bu Demir Spawnırını Satıcam Sunucumda Yani /ss give FuryRS ingot 1 komutu gibi bir komutla alabiliyim istiyorum.. Nasıl Yapıcam ?
bildiğim kadarıyla chestshop plugini ile arkadaşın tannıtığı jeneratör lerin kodunu öğrnebiliyordun kodunu öğrdendikten sonrada markete ekliyebiliyordun.
böyle değişik itemlerde genellikle itemkodu#1 olabilir . chestshop yükleyip ./iteminfo yazın

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bildiğim kadarıyla chestshop plugini ile arkadaşın tannıtığı jeneratör lerin kodunu öğrnebiliyordun kodunu öğrdendikten sonrada markete ekliyebiliyordun.
böyle değişik itemlerde genellikle itemkodu#1 olabilir . chestshop yükleyip ./iteminfo yazın
Dediğiniz Doğru Fakat Ben Silkspawners pluginindeki gibi elime spawner vermesini istiyorum... Elime Demir Spawnırı Vericek..

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tavsiyem BedWars Gibi Plugin Paketlerindeki Bloktan Maden Çıkartabilen Plugini Bulman (ARAŞTIRMA)