Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Market'e giderim alabildiğim tüm yiyeceklerimi alır , güvenlik kulübesi masasının altında her zaman silah vardır onu da alırım ve evdekileri kovarım.Sadece kendim yaşarım.Hiç kimse olmadan.Yalnız başıma.
Ben @Polkakorowakurwa yı bulup katliyam yapardık. wuw :3
__
Tabikide öyle bir şey çok zordur
Gerçekte eğer görseydim Tabi önce çok fazla korkardım ama korkuya alışkın olduğum için Küçük silahlarla başlayıp zombileri öldürüp adventure yapardım yani. Böyle Aksiyonlu şeyleri çok severim yapamazsın demeyin cidden yapardım ki böyle bir şeyin olmasını çok istiyorum. Tabanca Pompalı felan sevmem oyüzden Katana tarzı bir silahla dolaşırdım (bknz.
). Canlı birini bulduğumdada onla devam etmezdim çünkü bu zamanlarda en en en iyi arkadaşına bile güvenmeyeceksin derler :3. Kız bulsaydım daha iyi olurdu onla savaşır ve bütün zombileri temizleyip virüsleri temizler yaşarım arkadaşla :3:3:3 bir de neko olsun :3 :3 :3 :3 :3 :3
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.