[Deney]Zombiler

Usta_Minecraftcı

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buldum Çözümü Dostum Ayarlardan Barışçıla Alır Yaşardım :WEqwe[DOUBLEPOST=1436046531,1436046488][/DOUBLEPOST]Edit; Benden 2 Dakika Önce Yazmış Ya Yorumları Okumadan Yazınca Butür Şeyler Oluyor :p

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buldum Çözümü Dostum Ayarlardan Barışçıla Alır Yaşardım :WEqwe[DOUBLEPOST=1436046531,1436046488][/DOUBLEPOST]Edit; Benden 2 Dakika Önce Yazmış Ya Yorumları Okumadan Yazınca Butür Şeyler Oluyor :p
Difficulty peaceful :(

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyide benim zeki arkadaşlarım adam ya zombi istilası gerçek olsa demiş. Doğru dürüst bişiler yazsanız ya ?

Mesela alırım elime katanayı geleni doğrardım falan :D

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Dişlerini söker kollarını keserdim emip dursun yavrucaklar .... , Yapacağım şeyler Alt sokaktaki Av Malzemeleri deposuna uğrayıp bir güzel yağmalamak , karşı bakkal Tahsin amcadan parayla alabildiğim kadar erzak almak , Alt Bakkal (Hiç sevmem adamı) Yağmalarım .. , Evimizin yakınındaki hapishane gibi olan okula giderim , ne var ne yok yoklarım hayatta kalanları alırım (Öncelik aile , arkadaş) , Gerisi basit Gruplar halinde Erzak toplamaya çıkarız . , Bahçede tarım yaparız..

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Iyide benim zeki arkadaşlarım adam ya zombi istilası gerçek olsa demiş. Doğru dürüst bişiler yazsanız ya ?

Mesela alırım elime katanayı geleni doğrardım falan :D
He canım zombi saldırısı çok mantıklı her şey tamam bi barışçıla almak saçma

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Araba ile zombilerin üstünden delice silah dükkanına sürerdim. Zaten o da zombi olduysa, bütün silahları alırdım. Tek ben zombi değilsem hayatta kalmaya çalışırdım. Başkalarıda varsa, özel bir ekip kurardık. AZWT
Anti zombi war team. :p

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Ehhh Az Teorilere açık olun gerçekte olduğunu varsaydığım bir Kuruluş

Deep Webde buna benzer çok fazla kuruluş gördüm inanıyorum.