TrustNoONE
Kimyager , Sadece Kimyager.
- En iyi cevaplar
- 0
600 Türk lirası civarı ... Bilgi Satışı yaptımda kazandım...1 Bitcoin in ne kadar değerli olduğunu biliyormusun![]()
600 Türk lirası civarı ... Bilgi Satışı yaptımda kazandım...1 Bitcoin in ne kadar değerli olduğunu biliyormusun![]()
Ne sattın la o kadar değerli ?600 Türk lirası civarı ... Bilgi Satışı yaptımda kazandım...
Eften püften bilgiler , Karakteristik özellik bilgileri , Özel Fotoğraflar , Kötü anlar , Kötü mesajlar..Ne sattın la o kadar değerli ?
Yoksa ajan falanmısın![]()
özel fotoğraf derkenEften püften bilgiler , Karakteristik özellik bilgileri , Özel Fotoğraflar , Kötü anlar , Kötü mesajlar..
Aynı hikaye bende 199 yang Beyler ACILL PM !özel fotoğraf derkenseni hınzır
![]()
edit: kötü mesaj satılır beyler 50 tl depocu arkası ch1
jerry diye 9 yaşında bir çocuk varmış birgün feysde bu mesajı görmüş 3 yere yapıştırmamış 9 saat sonra ona mezarlıkta 5 kişi tec.. devamını 200 yanga satarım
Eften püften bilgiler , Karakteristik özellik bilgileri , Özel Fotoğraflar , Kötü anlar , Kötü mesajlar..
FaTapatalk güzel ibternetimle coşturmuşWhere is message ?
Kanka bana 1 bitcoin hediye etsene. 3 yıldır deep webde bitcoin kazanmaya çalışıyorum şuana kadar 0.91337262 bitcoinim oldu :/Eften püften bilgiler , Karakteristik özellik bilgileri , Özel Fotoğraflar , Kötü anlar , Kötü mesajlar..