Deneyimli Prof. Yetkili Arıyorsan Gir İÇeri

dragonx_76

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Ben Enes
Ben birçok Serverde
admin,build,rehber,mod Olmuşumdur
Uzun Süre Açık Kalacak Server Arıyorum

Sunucu Mapı:Yoksa Benden (Bende Tüm Hazır Maplar Var Suncular İçin)
Sunucu Plugini: Pluginleri Türkçeleştirip Servere Uygun Şekilde Düzenleyeceğim

Eğer Bunlara İnanmıyorsan Deneme Olarak Alın
Beyenmezseniz Çıkartırsınız

Build Teamda Yaptığımız Çalışmalar

Nether Temalı Spawn

Yarım Kalmış Hg Mapı :D

İletişim
[DOUBLEPOST=1408807914,1408807705][/DOUBLEPOST]Güncel!

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aga Dalgamı Geçiyorsun Benle ?
Mesajımda şunu belirtmek istedim Türkçeyi neden düzgün kullanmadın ? şimdi bir rus amerikan alman gelecek bu türkler de beyenmediyseniz ne demek diye sorucak açacak Google ı yazacak oraya beyenmediyseniz i hiçbir şey çıkmayacak ve bu adam ne yazmış yahu deyip sözlüklere bakacak sözlüklerde yoksa türkce bilen birine soracak oda bilemezse son çare türkiye ye gerecek herkese sorucak onlarda bilmeyecek ve cahil kalacaklar... !!!

dragonx_76

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mesajımda şunu belirtmek istedim Türkçeyi neden düzgün kullanmadın ? şimdi bir rus amerikan alman gelecek bu türkler de beyenmediyseniz ne demek diye sorucak açacak Google ı yazacak oraya beyenmediyseniz i hiçbir şey çıkmayacak ve bu adam ne yazmış yahu deyip sözlüklere bakacak sözlüklerde yoksa türkce bilen birine soracak oda bilemezse son çare türkiye ye gerecek herkese sorucak onlarda bilmeyecek ve cahil kalacaklar... !!!
yav düşündüğün şeye bak am*

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Dakika YA !
Yel Değirmeninde sen Sadece yerde bi süs yaptın ..
Nether Tema da sana Dokunma Diyordum Sen Gidiyorsun Başka Bloklar Yerleştiriyorsun !
HG Mapındaki Başlangıç Noktasını Sadece Kemik Tozu İle Süsledin !

Arkadaşlar Lütfen İnanmayın Bu Yapıları
@CarpeDiem_ Ve Ben Yaptık. O Sadece Süsledi Çoğundada Yardım Etmedi.

Mimar Takımı dağılmıştır.
@Canyo Lütfen İlgilen (Ban Atma Yinede Hatırı Var)

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lann Ne Atıp Duron mk
Yalanın Batsın
Ben sen düzenledin ben altaki netherda şeyleri yaptım blokları yosunları ateşlerii
ben ateş yapmaya başlayınca sizde yaptınız

yel değirmeni doğruu
ben sadece süslemeleri yaptım

hg mapınıda duvarlardaki süslemeler ışıklar dahil deil

başlangıç yerleri
YA NE YALANCISIN BE Alttaki Ateşleri Bile Ben Yaptım Sen Sw Yi Açdın Sadece Sonra Afk oldun Kavga Başlatma... @Canyo İLGİLEN ARTIK !

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Türkçe'de sorucak diye bir kelime de yoktu.
Büyük küçük harf yok? Soru işaretinin önünde boşluk ne geziyor?
Kesme işareti yok? "Google'ı"

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benle Uğraşılmaz Zaten Ben Uğraşırım :D
Senin Uğraştığın Tek Şey Yaptığımız Şeyleri Çalmak Abi Yeter Artık Moderetör De Yokki !

@DarqKnife Bu Arkadaş Bizim Mimar takımımızdaydı Fakat Bu Yaptığı Yapılarda Sadece Ve Sadece Nether Temalı Spawnda Altakki Alevleri Yap Dedim Onları Yaptı Ve Hepsini Yapmış Gibi Kendine Prof Diyor . Lütfen Konu Arşiv Buyur Açtığım Konuların Linki :
https://forum.gamer.com.tr/konu/titanium-build-team-medieval-yel-değirmeni.216710/

https://forum.gamer.com.tr/konu/titanium-build-team-hunger-games-haritası-10.216663/

Lütfen İlgilen 2. Konuda Onuda Etiketledim Mimar Takımımızda Diye Fakat Yapıyı Temel Bakımından %95 i @CarpeDiem_ Ve Bana Ait .

dragonx_76

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Senin Uğraştığın Tek Şey Yaptığımız Şeyleri Çalmak Abi Yeter Artık Moderetör De Yokki !

@DarqKnife Bu Arkadaş Bizim Mimar takımımızdaydı Fakat Bu Yaptığı Yapılarda Sadece Ve Sadece Nether Temalı Spawnda Altakki Alevleri Yap Dedim Onları Yaptı Ve Hepsini Yapmış Gibi Kendine Prof Diyor . Lütfen Konu Arşiv Buyur Açtığım Konuların Linki :
https://forum.gamer.com.tr/konu/titanium-build-team-medieval-yel-değirmeni.216710/

https://forum.gamer.com.tr/konu/titanium-build-team-hunger-games-haritası-10.216663/

Lütfen İlgilen 2. Konuda Onuda Etiketledim Mimar Takımımızda Diye Fakat Yapıyı Temel Bakımından %95 i @CarpeDiem_ Ve Bana Ait .
Lan Olum Ganıtın YOK ATMA
O ATIĞIN TEK TMM SÜS YAPTIM SADECE ONA DİERLERİNİ ATMA OLM