Desteekkkkkk :))

dogukanhbo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
çocuksun daha. oyunun çöküyor videonun ortasında. logon bile yok mlg resmi koymuşsun. tam bir failsin. kusura bakma ama senden bir yol olmaz en azından şu anlık. imzanda kanalım yazıyor girde biraz göz at belki birşeyler kaparsın.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
çocuksun daha. oyunun çöküyor videonun ortasında. logon bile yok mlg resmi koymuşsun. tam bir failsin. kusura bakma ama senden bir yol olmaz en azından şu anlık. imzanda kanalım yazıyor girde biraz göz at belki birşeyler kaparsın.
Abi bence PC'si kasanların da yaşamaya hakkı var sakin ol :D
Ama bu özenti çocuklar video çekip youtube kirliliği yapmasa iyi olucak gibi ziraa yeterince solar survival var oturup seni izlemiycez ve video kalitesiz :)

dogukanhbo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(gerçi yaza kadar video çekemicem malum sınavlar felan ama şu hali bile biçok kanaldan iyi)
Öncelikle mikrofonunu değiştirmelisin. 2. olarak oyunlarda çok sıkkın pıkkın konuşuyorsun izleyenide sıkıyorsun. 3.sü kendi farkın olsun ne konuşma tarzın nede oyunların hepsi klasik. Söylediklerime uyarsan bi geleceğin olabilir.

dogukanhbo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi bence PC'si kasanların da yaşamaya hakkı var sakin ol :D
Ama bu özenti çocuklar video çekip youtube kirliliği yapmasa iyi olucak gibi ziraa yeterince solar survival var oturup seni izlemiycez ve video kalitesiz :)
usta inan bana ben yardımcı olmaya çalışıyorum bende acemi başladım bu işe şimdi bir kitlem var en azından azda olsa izleniyorum. çok klasik ve çocukça videolar gerçekten can sıkıyor. Üstelik boş yere emek verdiklerini söylemek üzüyor beni.