Mello01
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O da çok mantıksız S:Babamız derken hani Youtube babamız olabilir. Gerçek babamızın yerini asla tutamaz tabiiki.
O da çok mantıksız S:Babamız derken hani Youtube babamız olabilir. Gerçek babamızın yerini asla tutamaz tabiiki.
Biliyorum ama iyi biriydi kısaca videoları güzeldiO da çok mantıksız S:
Bi' Thug Life yedin orada ama*S: Neyse, kaç yıllık youtuber da olsa babamız demek çok uçuk bir durum S:
Hiçbir insan gereksiz değildir ama sen bu yazınla gereksiz oldun. Neden mi ? Çünkü ben insanlar gereksiz değildir dedim.Gereksiz bir insandı. Son zamanlarda gördüğüm tüm küçük çaptaki beyine sahip olan kişiler [HASHTAG]#Direnens[/HASHTAG] yazıyor.
Youtube'de küfürden ban diye bir şey yok. Ya bot açmıştır yada illegal bir iş yapmıştır.
Veya gündeme gelmek için hesabını kapatmıştır.
Sen insanlar gereksiz değildir dediğin için mi insanlar gereksiz olmuyor? Çok değişik bir zeka S:Hiçbir insan gereksiz değildir ama sen bu yazınla gereksiz oldun. Neden mi ? Çünkü ben insanlar gereksiz değildir dedim.
Yok hayır adama thug life yapmaya çalıştım "asıl sen gereksizsin çünkü ben hiçbir "insan" gereksiz değlir demiştimSen insanlar gereksiz değildir dediğin için mi insanlar gereksiz olmuyor? Çok değişik bir zeka S:
Not: Aslında sen haklıydın. Fakat söyleme nedenini saçmaladın.
OlmadıYok hayır adama thug life yapmaya çalıştım "asıl sen gereksizsin çünkü ben hiçbir "insan" gereksiz değlir demiştim"
BiliyorumOlmadı![]()